Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Gezonde producten van Céréal getest

Gezonde producten van Céréal getest

Gezonde producten van Céréal getest

Vrouwonline-lezeressen geven hun mening over drie Céréal-producten.

Céréal kenmerkt zich door een breed aanbod van gezondheidsproducten, waarbij de nadruk ligt op lekkere, natuurlijke voedingsproducten en tussendoortjes. Wat vindt het testpanel van Vrouwonline van de producten van Céréal? Hieronder lees je de uitslag!

Soja Drink
69% van het panel had nog nooit een sojadrink gehad, dus het was meteen een kennismaking met een compleet nieuw product! Wanneer we hen de vergelijking laten maken met melk, blijkt dat sojadrink toch een andere smaakervaring is. Van het panel geeft 51% aan dat zij de Céréal sojadrink, lekkerder of even lekker vinden. 49% houdt meer van klassieke melk.

Bijna zes op de tien heeft het idee gezond bezig te zijn als ze sojamelk drinkt. Voor meer dan de helft is de aanwezigheid van vezels een extra stimulans om sojamelk te drinken, al heeft ruim 81% het effect van de vezels niet gevoeld. Na de test zegt het merendeel de sojamelk van Céréal toch niet vaker te kopen.

Choco Delight
Meer dan 50% van de deelnemers vindt de Choco Délight lekker, tot zelfs heel lekker. Ruim zes op de tien vindt de gezonde versie even lekker als gewone chocoladekoekjes en ruim een vijfde vindt de versie van Céréal zelfs lekkerder.

Driekwart is na de test geneigd om de Céréal Choco Delight koekjes te kopen. 65 procent geeft ook aan dat dit koekje het perfecte chocoladekoekje voor haar is. Het grootste deel van het testpanel voelt zich na het eten van de gezondere chocoladekoekjes ook beter.

Fruitbeleg
Driekwart van het testpanel vindt de zoete smaak van de jam precies goed, 55 procent vindt de smaak dan ook lekker. Het merendeel vindt de jam even lekker als de jam die ze normaal gesproken eet. Bijna driekwart heeft ook het idee dat ze verse, echte fruitjam eet.

Over Céréal
Maar wat vindt het panel nu eigenlijk van de producten van Céréal in het algemeen? Bijna de helft zegt de producten gezond te vinden, 36 procent vindt de producten lekker en 10 procent vindt de producten aantrekkelijk.

Het populairst waren de Choco Délight koekjes (41%), op de tweede plaats komt de jam van Céréal (27%) en tot slot de sojadrink (13%).

Voor de test kende 65% de producten van Céréal niet. Na de test kreeg 87% het gevoel gezond bezig te zijn. Negen op de tien testers vindt de producten van Céréal ook lekker. Na deze test is 88% nieuwsgierig naar de overige producten van Céréal.