Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Geef je op voor het Bional Medical-testpanel!

Geef je op voor het Bional Medical-testpanel!

Geef je op voor het Bional Medical-testpanel!

Heb jij regelmatig last van maagzuur en/of onregelmatige stoelgang? Geef je dan snel op voor het Bional Medical-testpanel!

Heb jij regelmatig last van maag- of darmklachten? Geen nood: je bent niet de enige! Meer dan 50 procent van de Nederlanders heeft hier wel eens last van. Veelvoorkomende klachten zijn: onregelmatige stoelgang, obstipatie, brandend maagzuur en zure oprispingen. Aanpassen van de levensstijl kan helpen om deze klachten te voorkomen. Maar als dat niet helpt, heeft Bional Medical gelukkig een paar producten in huis die effectief werken. Wil jij één van deze producten testen?

Brandend maagzuur?
Minstens 1 op de 5 Nederlanders heeft wekelijks last van brandend maagzuur. Het wordt meestal veroorzaakt door het niet goed functioneren van het sluitspiertje tussen de slokdarm en de maag, en te veel druk op de buik. Maar ook eet- en leefgewoonten, zoals roken, het dragen van strakke kleding, veel vet en kruidig eten en stress kunnen brandend maagzuur veroorzaken.

Reduflux ™ van Bional Medical
Deze kauwtabletten bieden een effectieve en snelle werking en langdurige verlichting tegen pijn en het ongemak van brandend maagzuur en zure oprispingen. In de tabletten zit namelijk de natuurlijke refluxonderdrukker PhycodolTM die een sterke beschermde laag vormt boven de maaginhoud en voorkomt dat maagzuur ontsnapt naar de slokdarm. Werking: binnen enkele minuten, tot wel 4 uur lang.

Onregelmatige stoelgang?
Wat een regelmatige stoelgang is, verschilt per persoon. Iedereen heeft een ander ritme. Als dit ritme verstoord wordt en men minder vaak naar het toilet kan, is er sprake van een onregelmatige stoelgang. Er kan ook sprake zijn van obstipatie (verstopping). Hiervan is sprake als je minder dan drie keer per week naar het toilet kan en de ontlasting hard en droog is. In Nederland heeft 1 op de 3 mensen wel eens last van obstipatie of een onregelmatige stoelgang. Veel voorkomende oorzaken zijn te weinig drinken, te weinig vezels in de voeding, weinig beweging en stress.

Regulamine™ van Bional Medical
Het behandelt op een effectieve manier milde obstipatie en bevordert tevens een regelmatige stoelgang zodat het spijsverteringssysteem in evenwicht blijft. Dit natuurlijke middel bestaat uit een combinatie van oplosbare en niet-oplosbare vezels. De oplosbare vezels absorberen vocht en vormen een gel die de ontlasting zacht maakt en in volume laat toenemen. De niet-oplosbare vezels zuigen zichzelf vol in de darmen waardoor de darminhoud wordt vergroot en de darmwand wordt gestimuleerd. Dit bevordert de beweging van voedsel door de darm en vergemakkelijkt de ontlasting.

Bional Medical producten testen?
Heb jij regelmatig last van maagzuur of een onregelmatige stoelgang? Wij zijn op zoek naar vrouwen één van deze producten willen testen en er hun mening over willen geven. Het is helaas niet meer mogelijk om je op te geven voor dit testpanel.