Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Gebruik jij wel de goeie dagcrème?

Gebruik jij wel de goeie dagcrème?

Gebruik jij wel de goeie dagcrème?

oogcreme

De perfecte dagcrème vinden is niet gemakkelijk, maar hier krijg je alvast een beetje goede raad! Volg ze op en je hebt in geen tijd een perfecte egale huid en dat willen we allemaal, toch? Smeren maar!

  • Gebruik je dagcrème minstens één keer per dag. Je kan hem ook ’s avonds gebruiken, maar dat kan je beter niet doen als hij een spf bevat. De ingrediënten daarvan zijn ’s nachts overbodig voor je huid, en dus een ballast waardoor je huid zich minder goed kan herstellen.
  • Smeer je crème alleen op een perfect gereinigde huid. In het beste geval gebruik je na een reinigingsgel nog een tonic: daardoor wordt je huid extra ontvankelijk voor de dagcrème.
  • Wacht een paar minuutjes voor je je foundation aanbrengt. Zo kan je crème even inwerken en smeer je hem niet heen en weer.
  • Smeer altijd van onderen naar boven toe en van binnen naar buiten. Die massagetechniek zorgt ervoor dat je huid langer jong blijft (denk: tegen de zwaartekracht in smeren!).
  • Kies de juiste crème voor je huidtype. Als je een vette huid hebt, kies je best voor een olievrije, hydraterende gelformule, terwijl een droge huid eerder een rijkere crème nodig heeft

 

Lees ook:

 

Bron: flair.be