Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Erop uit tip: zoek het avontuur op in Nederland

Erop uit tip: zoek het avontuur op in Nederland

Erop uit tip: zoek het avontuur op in Nederland

Een vakantietip die je deze zomer niet mag missen: met het hele gezin op safari in eigen land. Want oog in oog staan met een leeuw, luipaard of olifant; hoe leuk is dat?!

Flair samen met Beekse Bergen

Nergens valt zo veel te beleven als in een safaripark. Speur de savannes af, sta oog in oog met een leeuw en spot ruim veertienhonderd (!) andere wilde dieren in Beekse Bergen. Ga zelf op pad met de auto of spring in de bus of boot. Daar vertellen ervaren rangers alles over het dierenrijk.  En er valt nog veel meer te ontdekken. Ook langs de wandelroute zijn bijzondere dieren te zien.  De kinderen kunnen zich uitleven op de adventure trails, waar ze van alles leren over bijvoorbeeld de babygiraffe.

Ga mee op reis

Teun (13), Guusje (11) en Pleun (10) gaan op zoek naar avontuur samen met hun ouders. Op safari in Nederland hopen zij de Big Five tegen te komen tijdens de wandeling met een ranger. Kijk mee tijdens deze zoektocht waar zij van alles leren over de dieren en hun eetgewoontes.

https://embed.kijk.nl/video/YkUs26L01XHH

In Beekse Bergen kun je met z’n allen op safari. Zelf rijden met de auto langs de vernieuwde autoroute, in de safaribus stappen en van de rangers leren over het dierenrijk of pak de boot voor een mooie route langs de dieren in het wild. Ook kun je natuurlijk zelf het park verkennen en talloze exotische dieren spotten. Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht zoals adventure trails, speeltuintjes, en nog veel meer. Alle dieren in het park zijn te bewonderen in hun prachtige verblijven en grote savannes, waar ze vrij kunnen bewegen.

Ook met het gezin naar Beekse Bergen? Koop hier online tickets met korting tot € 7,50

Het hoeft niet bij één dag te blijven: boek een overnachting in een gezellige jungalow of stoere safaritent via beeksebergen.nl/overnachten. En vanaf voorjaar 2018 gaat het avontuur ’s nachts gewoon door! Dan is het ook mogelijk om tussen de dieren in een Afrikaanse lodge te slapen. Deze lodges kun je nu al boeken om er zeker van te zijn dat je verblijft met dieren op slechts 15 meter afstand.