Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Food | Tarwegras?

Food | Tarwegras?

Health
Food | Tarwegras?

Tarwegras is hip! Hoewel het niet het lekkerste drankje is – de smaak is te omschrijven als een hap uit een groene wei – heeft het wel diverse gezondheidsvoordelen. Maar welke zijn dat? 

tarwegras

Als je nog niet bekend bent met tarwegras, dan is het handig om te weten wat het precies is. Tarwegras zijn gekiemde tarwekorrels die uiteindelijke uitgroeien tot tarwe. In de groeifase bestaat dit gras uit een unieke samenstelling van vitamines en mineralen die ons lichaam nodig heeft. Na een korte teeltperiode kan het tarwegras geoogst en geperst worden. Je kunt het sap vervolgens drinken als een shotje van 30ml. En dat staat gelijk aan maar liefst één kilo groenten en fruit!

Gezondheidsvoordelen

Omdat het sapje bomvol vitaminen, mineralen, enzymen, chlorofyl en vitale energie zit, heeft het diverse voordelen voor je gezondheid. Zo ontgift het je lever, darmen en nieren, zuivert het bloed, verhoogt het de weerstand, verjongt het de huid, bevordert het je metabolisme en gaat het ouderdomsverschijnselen tegen.

Smoothie maken

Een shotje vies? Je kunt tarwegras ook prima toevoegen aan je smoothie of er een lekker sapje mee maken? Een lekker recept voor een groene smoothie is door 2 appels, 3 wortels en 30 ml tarwegrassap met elkaar te mixen. Voor de smaak kun je nog een klein beetje gember toevoegen.

Wil je ook aan de tarwegras?

Tarwegras is te verkrijgen in zowel poeder- als capsule- en tabletvorm. Natuurlijk kun je daarnaast ook vers tarwegras kopen, maar dan ben je nog wel even bezig. Hiervoor heb je namelijk een slowjuicer nodig. Op de website www.tarwegraskoning.nl kun je je dagelijkse portie tarwegras bestellen!

Shoppen is altijd een goed idee