Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Op naar de zomer! Dít zijn de beste en fijnste sport-apps

Op naar de zomer! Dít zijn de beste en fijnste sport-apps

Op naar de zomer! Dít zijn de beste en fijnste sport-apps

De ‘Fit en Gezond Flair Challenge’, waarmee wij samen met jou het nieuwe jaar fris en fruitig van start willen gaan, is in volle gang. Doe je al mee of wil je graag aanhaken? Met de juiste (gratis) app’s kun je jouw favoriete work-out overal doen.

RunKeeper
Runkeeper meet snelheid, tijd, hartslag, routes en de calorieën die je verbrandt. De app  is ook te gebruiken voor fietsen, skateboarden en skeeleren. Je kunt je prestaties bovendien makkelijk delen met vrienden.

Voor Android en iOs (met in-app-aankopen).

Abs workout – Daily Fitness
Deze populaire app geeft precies aan welke spieren je met welke oefeningen traint. Kies voor makkelijk, gemiddeld of moeilijk en kies ook nog je eigen trainer en muziek.

Voor Android en iOs (met in-app-aankopen).

Daily Yoga
De Daily Yoga-app heeft tientallen yogafilmpjes, meer dan driehonderd houdingen en gratis achtergrondmuziekjes om helemaal ‘zen’ te worden. In de sessies is er aandacht voor specifieke lichaamsdelen en spiergroepen. Zelfs stijve harken kunnen uit de voeten met deze app.

Voor Android en iOs (met in-app-aankopen).

7 Minute Training
Deze app zorgt voor intensieve sessies van zeven minuten om compleet fit te zijn. De app bevat 12 oefeningen, en er wordt aangegeven wanneer de volgende oefening start. Je hoeft dus niet aan de slag met een timer. Heel handig.

Voor Android en iOs (Met in-app-aankopen).

Butt Workout & Fitness App
Deze app bevat snelle oefeningen en workouts voor strakke billen, mooie benen en slanke heupen. Met fijne trainingsvideo’s en een aanpasbare moeilijkheidsgraad. Je kunt ook op een specifiek probleem trainen.

Voor iOs (gratis).

Lees ook
Geen tijd om naar de sportschool te gaan? Deze oefeningen doe je gewoon thuis

Doe mee met de ‘Fit & Gezond Flair Challenge’

Dat doe je niet alleen! We hebben een vat experts opengetrokken die jou gaan helpen deze maand. Expert in eetgedragsverandering Mieke Kosters geeft wekelijks een opdracht, sportcoach Jeroen Krak helpt je met handige sportoefeningen die je thuis makkelijk kan volgen en voedingsdeskundige Ralph Moorman geeft je handige voedingstips!

Mis niets van de ‘Fit & Gezond Flair Challenge’ door vandaag nog lid te worden van onze speciale Facebook groep.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock