Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Femmigje’s plog

Femmigje’s plog

Femmigje’s plog

F22 Plog Femmigje 554x200

header-foto-1
Afgelopen week was bij ons de Avondvierdaagse. Goed voor wat extra beweging en gezelligheid. Behalve als Nederland speelt. Normaal waggel je achter de meute aan. Nu liepen we de Avondvierdaagse helemaal alleen. En mooi nog op tijd voor de tweede helft!

 

header-foto-2

header-foto-3Chef vormgeving Judith geniet van haar vakantie in de Pyreneeën. Dan hoor je te genieten. Dus alleen dikke tienen. Maar die worden er flink afgewandeld bij 32 graden. Favoriet: salade met gegrilde asperges, courgette, paprika, tomaat, olijven en tonijn. En een glaasje Vino Blanco en een biertje met limon om het weg te spoelen 😉

 

header-foto-4

header-foto-5Coördinator Mariska was afgelopen weekend op uitnodiging naar Disneyland Parijs voor de opening van de nieuwe attractie Ratatouille: The Adventure. Een, volgens Mariska, zeer geslaagde 3D attractie over de Disney klassieker. Dat was dus een weekend vol beweging!

 

header-foto-6

header-foto-7!

header-foto-8!Marlies, onze lifestyle redacteur maakt ware kunstwerkjes van haar maaltijden. Ze is inmiddels vier kilo kwijt. Echt superknap van haar!

 

header-foto-7

header-foto-8(Eind) redacteur Liesbeth geniet vooral van haar wekelijkse fruitshot van de markt.

header-foto-11Ik lees al jullie enthousiaste verhalen over de hoelahoep op Facebook. Ga ik ook doen. Hoelahoep is besteld en onderweg. Benieuwd!