Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Femmigje’s Plog

Femmigje’s Plog

Femmigje’s Plog

F22 Plog Femmigje 554x200

 

 

UITGELICHT-FOTO-1Met de redactie zijn we volop aan de gang met de Willeke Zorg Workout App, de oefeningen die je dagelijks gratis via de challenge mag volgen. Redacteur Liesbeth is super fanatiek. Ze heeft ‘de plank’al aardig onder controle.

 

UITGELICHT-FOTO-2Ook Mariska (coördinator) is aan het sporten geslagen. Goed bezig!

 

UITGELICHT-FOTO-3En de salades zijn niet aan te slepen. Mariska’s variant: spinazie met kip. Ga ik vandaag ook proberen.

 

UITGELICHT-FOTO-4Mijn favoriete gerecht van het moment: groentesoep. Als je er geen vermicellli bij doet en minimaal vlees is het een superlichte maaltijd. En heel gezond. Tip: bij de AH ligt dit soeppakket bij de groentenafdeling. Alles zit er al in om een superlekker soepje te maken. En alles vers. Duurt ongeveer een halfuurtje en dan heb je een heerlijk, gevulde soep met heel weinig calorieën.

 

UITGELICHT-FOTO-5Moderedacteur Marlies is ook goed op weg. Hier haar verwenmomentje van de dag: een flesje Cola Zero.

 

header-bikini-taupe

Ik merk dat het bij mij deze week een beetje stil staat qua afvallen. Ik moet doorzetten. Dat is ook een van de drie doelen die ik mezelf heb gesteld. Heel fijn dat de week opdracht ook daarover gaat. Bij tegenslag toch weer opstaan en doorgaan. Ik wil die vijf kilo kwijt. Als het lukt, mag ik van mezelf deze bikini kopen van Bikinibiza. Dus nog even doorzetten.