Je bent hier: Home > Health > En de winnaars zijn?

En de winnaars zijn?

Health
En de winnaars zijn?

Zo leuk dat jullie met zo velen, maar liefst 150, mee hebben gedaan aan de prijsvraag!
Dank je wel voor al jullie reacties! Leuk waren ook alle reacties over deze nieuwe manier van koken.
De vijf winnaars van de Koken op Hout plank zijn bekend. Ook zo benieuwd?
Kijk snel voor het goede antwoord naar het filmpje.

Gefeliciteerd !!!
Anne Geurts
Vera Hartman
Mirte Diepens
Judith Cosman
Marleen Morre

De plank word zo snel mogelijk naar jullie toegestuurd. Alvast heel veel kookplezier!
Enne…. altijd leuk om te horen wat jullie er allemaal op gaan maken.
Emilie van der Woerd van Koken op Hout, dank je wel voor het blij maken van vijf lezers van PipFoods.

Natuurlijk jammer wanneer jij deze keer niet bij de winnaars hoort.
Maar als je regelmatig blogs van PipFoods volgt, ga je zeker nog meer leuke acties voorbij zien komen.

Tot slot hoort bij het winnen van een prijs een glas bubbels. Deze keer niet een gewoon glas bubbels, maar één met een extraatje. Met daarbij een kaaskoekje.

Prosecco met frambozen
Ingrediënten (per glas ca.120 ml):
Prosecco
Frambozen

Bereiden:
Dit drankje maak je door 1/3 gepureerde rijpe frambozen in de blender te mengen met 1/3 koude Prosecco. Schenk de drank in een flûteglas en vul aan met nog 1/3 Prosecco.

Parmezaans kaaskoekje met pompoenpitten
Ingrediënten:
Verse parmezaanse kaas, geraspt
Pompoenpitten

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakblik met bakpapier. Meng de pompoenpitten met de geraspte kaas. Leg op het bakpapier rondjes van het mengsel en druk het een beetje plat. Laat genoeg ruimte over tussen de koekjes anders gaan ze aan elkaar plakken. Bak de koekjes gedurende 15 minuten krokant bruin.

Shoppen is altijd een goed idee