Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Eind-de-lijk een platte buik in 2 oefeningen

Eind-de-lijk een platte buik in 2 oefeningen

Eind-de-lijk een platte buik in 2 oefeningen

De zomer staat voor de deur, en dan wil jij dolgraag je nieuwe bikini aan. Toch is er nog wat werk aan je winterlijf voor je vol zelfvertrouwen op het strand kunt paraderen. Wij hebben daarom twee oefeningen voor jullie die je eindelijk die strakke buik bezorgen.

Ellie Goulding heeft de oefeningen al opgenomen in haar sportroutine, en de resultaten zijn duidelijk merkbaar. In het filmpje dat de zangeres deelde op haar Instagramaccount, zie je hoe de oefeningen in zijn werk gaan.

Core stuff!

Een video die is geplaatst door elliegoulding (@elliegoulding) op

Oefening #1

Heb je nog wat extra uitleg nodig? Voor de eerste oefening kun je ook twee stoelen gebruiken. Wees wel voorzichtig! Een stoel werkt soms zelfs beter dan zo’n bar, omdat je meer variaties kunt uitvoeren. Zet de stoelen langs je lichaam en zorg dat de rugleuning aan jouw kant staat. Zet je handen boven op de stoel. Gebruik nu je armspieren om je lichaam van de grond te tillen. Zwaai je benen naar voren, zodat ze parallel zijn met de grond. Vervolgens buig je je knieën en breng je ze naar achteren. Herhaal die oefening zo vaak als je kunt.

Oefening #2

Ook de tweede oefening is heel effectief. Hier kun je als alternatief met een zitbal werken. Span je buikspieren goed aan en beweeg naar voren en naar achteren. Bescherm je handen door eventueel handschoenen te dragen tijdens het sporten. Beide oefeningen zullen je polsen namelijk belasten.

Bron: Flair.be Tekst: Sandie Stroobants

Lees ook:

Bewezen: met deze 2 diëten val je het meest af!

Net op tijd voor de zomer: zó word je sneller en mooier bruin!

Zo verbrand je sneller buikvet