Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Draag rood voor jouw hart

Draag rood voor jouw hart

Draag rood voor jouw hart

Op 21 september is het ‘Dress Red Day’. Een dag waarop we massaal onze roodgekleurde kledingstukken uit de kast trekken.

De ‘Dress Red Day’. wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor gezonde harten bij vrouwen. Daarom roept de Hartstichting alle Nederlandse vrouwen op om zich op 21 september in het rood te kleden. Heb je geen rode jurk in de kast hangen of is de jurk te sexy om naar je werk aan te trekken? Geen probleem, alles mag! Een rode blouse, broek of sokken: zolang het maar rood is. Dus draag rood en steun de Hartstichting.

Een gezond hart
Becel wil de Nederlandse harten gezonder maken. Dit doen zij op verschillende manieren. Zo passen ze hun producten aan wanneer er nieuwe wetenschappelijke onderzoeksresultaten beschikbaar zijn. Daarnaast geeft Becel tips en adviezen voor een gezonder leven met meer beweging. Becel steunt ook de campagne ‘We hebben je hart nodig’ van de Hartstichting.

Ook jouw hart is nodig
Ook jij kunt de campagne ‘We hebben je hart nodig’ ondersteunen, door mee te doen aan de actie van Becel. Je vindt nu unieke codes op de Becel verpakkingen, waarmee je kans maakt op mooie prijzen, zoals een reis ter waarde van € 10.000,. Door deel te nemen aan deze actie steun je hart- en vaatonderzoek bij vrouwen en ontvang je een kennismakingsaanbod van de Vriendenloterij om de eerste maand gratis mee te spelen. De actie loopt tot en met 30 oktober.