Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Documentaire over Tony Chocolonely in de bioscoop

Documentaire over Tony Chocolonely in de bioscoop

Documentaire over Tony Chocolonely in de bioscoop

Veel van ons op de redactie zijn gék op de repen van Tony Chocolonely. En we zijn ook gek op het bijzondere verhaal áchter de chocolade. Dat verhaal is in een film gegooid, een documentaire over Tony Chocolonely. Tony draait vanaf vandaag in de bioscoop.

Als iemand een Tony Chocolonely karamel-zeezout meeneemt en die op de grote tafel legt, is-ie binnen de kortste keren op. Laatst lagen er nieuwe smaken, limited editions, om te proberen. J.A.M.M.I.E. En welke chocoladeliefhebber is er niet dol op?

Tony, de documentaire over Tony Chocolonely

De documentaire over Tony Chocolonely kijkt terug op de afgelopen dertien jaar, waarin T.C. de supermarktschappen heeft veroverd. Ken jij het verhaal al over de jonge Nederlandse journalisten die de kindslavernij in de cacao-industrie wilden aanpakken? Want dát zit achter Tony Chocolonely: de intentie om 100% slaafvrije chocolade te verkopen. Is die wens vervuld? Is die intentie bewaarheid?

De documentaire bestaat uit archiefbeelden en interviews, en zal een inspiratie zijn voor vele kijkers. Kijk hieronder vast de trailer. En hier zie je waar de documentaire draait.

Lees ook dit Tony Chocolonely-nieuws