Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Zó ziet de 8-jarige dochter van Miljuschka er nu uit

Zó ziet de 8-jarige dochter van Miljuschka er nu uit

Zó ziet de 8-jarige dochter van Miljuschka er nu uit

Miljuschka Witzenhausen (35) is moeder van dochter Felina (8) en zoon Rembrandt (10). Hoewel ze haar kinderen niet vaak laat zien in de media, deelt ze nu een prachtige foto van haar dochter.

Sinds 2017 is de presentatrice samen met videoproducer Philip van Ierschot, haar kinderen kreeg ze met haar ex, Tycho Veldhoen.

Model

Bij de foto van Felina schrijft de trotse moeder: ‘Gossiepossie kind wat word je groot. Staat ze daar opeens als een onbedoeld model.’ Ze zet er verder nog bij: ‘Doe er een hek omheen’ en ‘Zo nog niet bewust van haar eigen schoonheid’.

Groot

Dat haar kinderen ouder en groter worden, vindt Miljuschka soms lastig. Aan Flair vertelt ze: “‘Laat mij maar, mam’, zegt Rembrandt. Hij pakt de boodschappentas uit mijn handen en draagt hem naar de keuken. Hij is alweer tien. Wat is de tijd snel gegaan. Mijn kleine mannetje is in een razend tempo in een grote jongen veranderd. Ook mijn kleine meisje is geen hummeltje meer. De tijd van fruithapjes voor haar maken, is voorbij. Tegenwoordig helpt ze mij bij het fruit snijden voor de appeltaart en bij andere kookklusjes. Ik vind het enerzijds heerlijk dat ze alweer zo groot zijn. Dat ik ze hun eten niet meer hoef te voeren, maar dat ze zelf eten. Dat het niet langer een kruistocht is om ze op tijd aangekleed krijgen. Dat ik geen ‘mam, ik ben kláár!’ meer hoor als ze op de wc zitten. Want ze doen het allemaal zelf. Ze willen het zelf doen en dat moet ook. Dat hoort bij groot worden. Al valt het me weleens zwaar, dat ze aan dat getuttel van mij steeds minder behoefte hebben.”

 

View this post on Instagram

 

Gossiepossie kind wat word je groot? Staat ze daar opeens als een onbedoeld model #hekeromheen #zonognietbewustvanhaarschoonheid

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on Aug 12, 2020 at 2:30am PDT

Miljuschka samen met haar dochter en zoon:

 

View this post on Instagram

 

Moederdag is het iedere dag vanaf het moment dat je moeder bent geworden. Het heeft me het mooiste gegeven in het leven. Want als je kids hebt kan je het nooit meer niet doen. Vier dat gegeven vandaag moeders! Je kan niet denken vandaag kom ik niet mijn bed uit. Ze geven je onmetelijke kracht en doorzettingsvermogen. Ze leren je opnieuw kijken met verwondering naar alles waardoor je de wereld opnieuw opengaat. Ze dwingen een verlangzaming van het leven af die ik magisch vind. Vandaag ben ik helaas niet met ze samen. Want ook dat hoort bij modern moederschap. Ze zijn bij hun vader. Maar in hun en mijn hart zijn we altijd samen. Dit jaar hebben veel mensen door de quarantaine ervaren hoe het is om niet naar je moeder te kunnen. Helaas zitten mijn moeder en ik al jaren in deze situatie. Maar ook daar geld we zitten in elkaars hart. Mama je hebt me alles geleerd. Ik hou van je. Ben nog steeds bang iedere dag je plotseling kwijt te raken door de keuze die we hebben moeten maken. Maar boven alles ben ik trots op je en dankbaar voor de momenten die we delen.

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on May 10, 2020 at 2:39am PDT

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Flair. Beeld: Brunopress