Je bent hier: Home > Health > Dit is jouw aantrekkelijkste eigenschap volgens je sterrenbeeld

Dit is jouw aantrekkelijkste eigenschap volgens je sterrenbeeld

Health
Dit is jouw aantrekkelijkste eigenschap volgens je sterrenbeeld

Of je nu een Stier, Weegschaal of Vissen bent: je sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt. Je kunt er niet alleen van afleiden hoe goed je vaardigheden zijn achter het stuur, maar het onthult ook je aantrekkelijkste eigenschappen.

Lees ook: Dit zegt je sterrenbeeld over je drinkgewoontes

Hoe succesvol, vriendelijk of betrouwbaar je bent, zou niet geheel willekeurig zijn; het zou iets te maken hebben met de maand waarin je geboren bent. En dan vooral met het sterrenbeeld dat daarbij hoort. Benieuwd naar jouw aantrekkelijkste trekje volgens jouw horoscoop? Je leest het hieronder:

Ram (21 maart t/m 19 april)

Mensen die het sterrenbeeld Ram hebben, zijn echte doorzetters met een uitgesproken persoonlijkheid. Ze weten wat ze willen en gaan ervoor, vol passie. En dat is precies waarmee ze weten te verleiden.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Stieren zijn sensuele persoonlijkheden die zelfs de kleinste dingen in het leven weten te waarderen. Daarnaast staan ze bekend om hun succes; dat komt doordat ze vaak gezien kunnen worden als leiders. Zowel op het gebied van carrière als in bed.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Het feest kan pas beginnen wanneer de Tweelingen binnen zijn. Het zijn pure entertainers, wat enorm aantrekkelijk is. Daarnaast zijn het wijze persoonlijkheden waar hun dates niet omheen kunnen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Kreeften laten je niet gauw al te dichtbij komen, maar als ze eenmaal aan je gewend zijn en je bevriend met ze raakt, heb je écht een bijzonder plekje veroverd. Mensen met dit sterrenbeeld zijn zorgzaam, maar ook een tikkeltje onvoorspelbaar. Sexy, want hiermee blijven ze voor verrassingen zorgen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus) 

Leeuwen hebben een soort natuurlijke charme over zich heen, wat betekent dat ze zonder al te veel moeite al indruk kunnen maken op iemand. Daarnaast staan ze graag in de spotlights en die plek past dan ook hartstikke goed bij ze. Enne, ze kunnen je heel speciaal laten voelen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn superperfectionistisch, maar dat is in hun geval alleen maar een teken van intelligentie. En wat gaat er nu boven een vrouw die de beauty én the brains heeft?

Weegschaal(23 september t/m 22 oktober)

Deze mensen zijn niet zo dol op alleen zijn, en dat maakt ze perfecte partners. Ze doen alles voor je en doen er alles aan om hun relaties te laten werken. Daarnaast staan ze bekend om hun gevoeligheid, wat betekent dat ze een goed luisterend oor zijn.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Schorpioenen staan bekend om hun mysterieuze kant: superaantrekkelijk. Dit weten ze mee te nemen in de slaapkamer, wat soms intimiderend kan overkomen maar juist ook héél interessant is.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Vriendelijk en altijd goedlachs: dat zijn de meest aantrekkelijke eigenschappen van de Boogschutter. Vaak wordt gezegd dat een lach de mooiste accessoire is die je kunt dragen, en mensen met dit sterrenbeeld bewijzen dat dit echt zo is.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Soms kan het als ‘saai’ bestempeld worden, maar dat is het dus helemaal niet. Mensen met het sterrenbeeld Steenbok kunnen namelijk heel goed zwijgen en geven zich niet gemakkelijk bloot, want rete-aantrekkelijk is. Maar je moet er even doorheen om daar achter te komen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Dit zijn echte creatievelingen die altijd in zijn voor een goed gesprek. Deze mensen zijn altijd in voor een pleziertje, zonder zich al te strikt aan de regels te houden.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen hebben niet één eigenschap die het aantrekkelijkst is. Nee, Vissen hebben het allemaal. Ze zijn lief, zorgzaam en geïnteresseerd in anderen, maar bovenal hartstikke romantisch. Daarnaast zullen ze er alles aan doen om je wildste dromen uit te laten komen. Oelala…

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: Elite Daily, Insider | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee