Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit is de betekenis van jouw terugkerende dromen

Dit is de betekenis van jouw terugkerende dromen

Health
Dit is de betekenis van jouw terugkerende dromen

Heb jij ook een droom die steeds weer terugkeert? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben een of meerdere dromen, die om de zoveel tijd weer de kop op steken ’s nachts. Naakt op een belangrijke afspraak verschijnen, een mond zonder tanden of compleet verdwaald zijn. Dit is de betekenis van jouw dromen!

Lees ook: WOW: zo dromen blinden en slechtzienden

Tanden die uitvallen
Dit is een droom die heel veel mensen hebben, en waarvan we zó blij zijn dat het maar een droom is. Wat deze akelige droom – of eerder nachtmerrie – betekent? Het heeft alles te maken het ingaan van een nieuwe fase. Heb je net een nieuwe baan, nieuwe vlam of ben je onlangs verhuisd? Dat verklaart deze droom.

Vallen
Deze droom heb je wellicht ook weleens gehad: je valt van een hoge berg of een hoog gebouw en blijft maar vallen. Er lijkt geen einde aan je val te komen. Herkenbaar? Dan kan het zijn dat je te veel hooi op je vork hebt genomen of dat je werk niet wordt erkend. Dit komt tot uiting in deze droom: de vastigheid onder je voeten is weg en je kunt geen grip meer krijgen op de situatie, waardoor je maar blijft vallen.

Verdwalen
Nog zo’n droom waarvan we de rillingen krijgen. Je bent compleet de weg kwijt en hebt geen idee meer hoe je kunt thuiskomen. Zo naar! Het kan betekenen dat je ook een beetje ‘verdwaald’ in het leven staat. Misschien moet je bepaalde keuzes maken of is je toekomst op dit moment vrij onzeker. Het dus goed zijn dat de droom een weerspiegeling is van de onzekerheid die je momenteel ervaart in het dagelijks leven.

Te laat komen
Je hebt je verslapen en staat dan plotseling poedelnaakt op de plek van bestemming. De gêne! Deze droom kan wijzen op het feit dat je in een stressvolle periode zit of bang bent om belangrijke momenten te missen.

Welke droom komt er bij jou altijd terug?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Grazia

Shoppen is altijd een goed idee