Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit doet een goede lichaamshouding met je zelfvertrouwen

Dit doet een goede lichaamshouding met je zelfvertrouwen

Dit doet een goede lichaamshouding met je zelfvertrouwen

Een gigantisch deel van onze communicatie en om een goede indruk te maken is je lichaamstaal en lichaamshouding van groot belang. Maar niet alleen voor een ander, maar ook voor jezelf is dit heel belangrijk. Dit is wat een goede lichaamshouding met je zelfvertrouwen doet.

Lees ook: 11 tips om je zelfvertrouwen een boost te geven

Wanneer je let op je houding en je lichaamstaal, zul je merken dat je je heel anders gaat voelen. Yana German is zo begaan met de juiste houding dat ze er een studie in volgde en er zelf een school voor oprichtte.

Volgens Yana is het belangrijk om in de eerste plaats met een rechte rug te lopen. Dat is een directe boost voor je zelfvertrouwen. Daarnaast adviseert ze om nooit en te nimmer je armen over elkaar te houden. Wanneer je dat doet maak je de indruk heel gesloten en afstandelijk te zijn en ga je je onbewust klein en onzeker voelen.

Een andere tip van deze expert is om voor je uit te kijken. Wie naar de grond kijkt gaat zich vanzelf onzeker en ongemakkelijk voelen, terwijl je door voor je uit te kijken juist een zelfverzekerd en vastberaden gevoel opwekt.

Lees nu een halfjaar Flair voor maar € 11,- per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. 69,95! 

Bron: Brides