Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit doet drie liter water per dag drinken met je huid

Dit doet drie liter water per dag drinken met je huid

Dit doet drie liter water per dag drinken met je huid

Wanneer je iets gezonder wilt gaan leven, zul je van menigeen horen dat meer water drinken de eerste stap naar een healthy life is. Minstens twee liter per dag zou zorgen voor een mooi huidje, een helder hoofd en zelfs het verliezen van een paar gram. Toch hoor je ook tegengestelde berichten. Dus: is het nou een feit of fabel?

Experiment
De 42-jarige Sarah Smith vroeg dit zich ook af en ging de uitdaging aan. Bij wijze van experiment ging ze voor Daily Mail de uitdaging aan. Sarah besloot een maand lang drie liter water per dag te drinken, om zo voor eens en voor altijd duidelijkheid te geven over de effecten van veel water drinken.

Grauwe huid
Voordat de moeder aan het experiment begon, dronk ze veel minder water. Er was niets mis met haar huid, maar er leek wel een kleine grauwe waas over te zitten. Ook zag je duidelijke kringen onder haar ogen. Om de effecten van water goed uit te kunnen testen, bleef ze haar eetpatroon voortzetten zoals ze dat altijd deed. Ze dronk alleen drie liter water per dag, en het verschil is verbazingwekkend goed te zien!

Verbazingwekkende resultaten
Niet alleen merkte ze dat haar huid er zichtbaar op vooruit ging, ook zag ze resultaat op de weegschaal door het drinken van meer water per dag. ‘Mijn buik is echt platter, de hoofdpijn waar ik vaak last van had is ook verdwenen en mijn man zegt dat-ie minder cellulite ziet.’ Om het resultaat goed te kunnen laten zien, maakte Sarah iedere week een foto. En het verschil is écht heel groot. Ongelofelijk!

Je kunt de foto’s van het experiment van Sarah Smith hier bekijken. Ga jij ook proberen meer water te drinken?

Bron: Grazia, Daily Mail, Instagram, Shutterstock