Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze wijn past het beste bij jouw sterrenbeeld

Deze wijn past het beste bij jouw sterrenbeeld

Health
Deze wijn past het beste bij jouw sterrenbeeld

Geloof het of niet, maar je sterrenbeeld en jouw karaktereigenschappen zouden invloed hebben op jouw wijnkeuze. De verkoopgegevens van het Cellarmasters Wine Lovers rapport laten zien welke wijn bij jouw sterrenbeeld past.

Lees ook: Rode wijn drinken voor het slapen zorgt voor gewichtsverlies

Ram
Rammen zijn spontaan, wellicht een tikkeltje impulsief, direct en energiek. Champagne is voor hen het ideale drankje!

Tweelingen
Een kenmerk van Tweelingen is dat er twee kanten zijn: aan de ene kant grappig en sociaal, aan de andere kant serieus en zelfs onrustig. Kies voor een rode Sangiovese wijn of een droge witte wijn als Chardonnay of Sauvignon Blanc.

Leeuw
Volgens het rapport zijn Leeuwen gemaakt om in de spotlight te staan. Niet voor niets gaat hun voorkeur uit naar een gedurfde en unieke wijn. Een Merlot is echt wat voor jou.

Stier
Stieren staan bekend om hun betrouwbare en gulle eigenschappen, maar ze kunnen ook een beetje lui en koppig zijn. Ga voor een Merlot of juist een Chardonnay.

Kreeft
Een Kreeft heeft een gevoelige kant. Ze voelen veel sympathie voor anderen en mede daarom past een Pinot Noir of een Riesling bij dit sterrenbeeld.

Maagd
In tegenstelling tot Leeuwen houdt een Maagd er helemaal niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze zijn aardige, harde werkers die houden van een subtiele Pinot Gris of een mousserende Shiraz.

Weegschaal
Weegschalen zijn vriendelijk, vreedzaam en liefdevol. De ideale wijn voor dit sterrenbeeld is rosé – er is geen sterrenbeeld dat zo gek is op een droge rosé uit Frankrijk – en Sauvignon Blanc.

Boogschutter
Geen één sterrenbeeld is zo open, optimistisch en moedig als een Boogschutter. Zij zijn gek op een Pinot Gris of Pinot Noir.

Waterman
Een Waterman is niet alleen ruimdenkend, maar ook onvoorspelbaar. Als echte leider past hier het beste een mousserende Shiraz bij.

Schorpioen
Schorpioenen staan bekend om hun eigen wil, ambitieuze en toegewijde gedrag. Geen wijn die daar zo goed bij past als een fruitige rosé, bubbels of Chardonnay.

Steenbok
Ambitieus, praktisch en bovenal behulpzaam… Zo omschrijf je een Steenbok het beste. Ze zijn de grootste witte wijn drinkers en hun favoriet is een Chardonnay.

Vissen
Last but not least: Vissen. Je kunt Vissen omschrijven als zorgzaam, trouw en gul. Zij drinken vooral wit, met Sauvignon Blanc als favoriet. Als Vissen voor rood gaan kiezen ze voor een Cabernet.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee