Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze Instagrammer maakt korte metten met de term ‘beach body

Deze Instagrammer maakt korte metten met de term ‘beach body

Deze Instagrammer maakt korte metten met de term ‘beach body

De term ‘beach body’ zien we steeds vaker voorbij komen op Instagram, en die term maakt ons niet écht zelfverzekerd. Al helemaal niet nu het bikini seizoen er bijna aankomt en we voor ons gevoel nog láng niet klaar zijn om in een minuscuul bikinietje te moeten paraderen. Gelukkig is daar Instagrammer Megan Jayne Crabbe, met een simpele doch belangrijke reminder.

Beachbody
Wanneer je op Instagram de hashtag #beachbody gebruikt, zie je ontelbaar foto’s van onwijs strakke lichamen voorbij komen. Zonder putjes, zonder deukjes en al helemaal zonder vetrolletjes. Tsja, probeer als simpele sterveling dan maar eens vol zelfvertrouwen te zeggen dat je binnenkort naar het strand gaat en klaar bent voor de zomer.

Body positivity Instagrammer Megan merkte dat deze term inderdaad veelvuldig gebruikt wordt op Internet, en gaf er zoals we van haar gewend zijn haar ongezouten mening over. Met een nuchtere kijk beschouwd ze de term precies zoals deze is, en dat deelt ze in een openhartige post op Instagram.

“There are SO many beautifully different bodies on this beach and I’m just like YES BABE WEAR THAT BIKINI DRINK THAT COCKTAIL FROLIC IN THE SAND LIKE THE ROYALTY YOU ARE 💃 all of our bodies belong at the beach, if anyone can’t accept that, they can be quiet 💁💜💙💚🌈”

Met haar post veegt ze het perfectionisme met een groot gebaar van tafel. Ze schrijft: ‘iedereen hoort thuis op het strand, welke maat je ook hebt’. Het idee dat je perfect moet zijn voor je ook maar durf te overwegen om naar het strand te gaan, is volgens haar (en ons!) totale onzin. We kunnen dan ook alleen maar juichen voor dit geweldige Instagramaccount en zouden het liefst besties worden met Megan. Hear, hear!

Lees de gehele post hieronder.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Hello Giggles