Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Trend: Off Shoulder

Trend: Off Shoulder

Trend: Off Shoulder

Blote schouders zijn het nieuwe decolleté. Niet langer hoef je je eindeloos te irriteren aan afzakkende schouderbandjes of knellende colletjes, en zelfs het zebra effect na een paar uurtjes zonnen behoren tot het verleden. Want deze zomer mogen jouw schouders de buitenwereld te zien krijgen. 

De off shoulder trend is er eentje die ontzettend sexy is en op vele manieren te dragen valt. Stap een willekeurige kledingzaak binnen, en de blouses en jurkjes zónder schouders en mét ruffles lachen je toe. Genoeg keus dus, maar misschien roept deze trend ook nog wat vraagtekens bij je op. Dat snappen wij ook wel, want hoe rock je een blouse met missende schouderstukken zonder er gelijk té bloot of juist té slonzig uit te zien?

Het recept voor een klassieke en een tikkeltje uitdagende look met blote schoudertjes is simpel. Denk Brigitte Bardot meets J.Lo en haal de zwoele Mediteraanse dame in jou omhoog. Gooi er een beetje Spaans temperament en wat Franse klasse bij, en daar is jouw perfecte off shoulder outfitje. Olé!

Voor het geval jouw blonde haren niet gelijk Brigitte Bardot roepen en de vraagtekens in je ogen zojuist nog groter zijn geworden; hier een dosis inspiratie.

Volg jij al ons op Pinterest? Hier kun je terecht voor heel veel inspiratie!

Lees ook: