Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De wedstrijd!

De wedstrijd!

De wedstrijd!


Tja…

Ik had eigenlijk verwacht dat mijn mailbox na de vakantie VOL zou zitten met ‘Je kan er maar beter om lachen’-verhalen en/of foto’s (zie hier voor de wedstrijdoproep), maar niets is minder waar.

Het is digitaal doodstil, om het zo maar te zeggen.

Ik heb wel wat inzendingen gehad, vóór mijn vakantie, een grappig verhaal, een foto van mijn boek op een bijzonder plek, een auto met panne, maar het is nauwelijks genoeg voor een wedstrijd met één categorie, laat staan voor drie categorieën.

Daarom heb ik besloten dat ik de drie categorieën samenvoeg. Er zit weinig anders op. Wat er niet is kan je ook niet verdelen. Vanaf nu is er nog maar één ’Je kan er maar beter om lachen’-wedstrijd en daarbinnen zijn twee prijzen te verdienen, een eerste en een tweede. De inzenddatum is ongewijzigd, 30 augustus, zodat ik op mijn verjaardag, 31 augustus, de winnaars bekend kan maken.

Dus grijp je kans nu het nog kan, wees creatief, graaf in je geheugen. Maak een leuke foto’, een leuk verhaal, stuur een vakantiefoto in, iets van vroeger, in woord, in beeld, het maakt niet uit, als je er maar “Je kan er maar beter om lachen” boven kan zetten.

Inzendingen naar leap@ziggo.nl ovv je naam. Ik ben benieuwd!

‘Je kan er maar beter om lachen’ op vakantie.
“De lekke boot”