Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De leukste relaxplekken

De leukste relaxplekken

De leukste relaxplekken

Wil jij ook even ontsnappen aan het drukke dagelijks leven? Wij zetten de nieuwste en leukste plekken om te relaxen voor je op een rijtje.

Hotel blooming
Hotel blooming in Bergen is een nieuwe hotspot op het gebied van relaxen. Het hotel staat bekend als eyecatcher tussen de duinen en is sinds kort voorzien van allerlei relaxfaciliteiten.

Zo heeft het hotel nu een zwembad met ingebouwde massagestralen. Er wordt een ontspannen sfeer gecreëerd door de op maat gemaakte, kleurrijke led-verlichting. Vanuit het zwembad kun je zo naar het buitenterras lopen, waar zich een ligweide en heerlijke hangmatten bevinden. Verder zijn er een whirlpool, een regengordijn, een sauna en een ‘achtertuin’ van maar liefst 11 hectare groot aanwezig.

Voor wie in totale privacy wil genieten zijn er vier private spa rooms. Deze zijn te boeken als hotelkamers. Twee spa rooms beschikken over een eigen whirlpool en een stoomcabine met regendouche. De andere twee spa rooms hebben een eigen infraroodcabine en een sunshower.

Thermae 2000
Wil je jezelf uit de stress of uit een dipje helpen? Leg jezelf dan eens goed in de watten bovenop de top van de Cauberg. Hier ligt namelijk het Wellness Centrum Thermae 2000.

Bij Thermae 2000 staan sauna, massages en beauty centraal. En het heet niet voor niets een thermae, want je geniet hier in oergezond thermaal water. Dit heilzame water is afkomstig uit drie eeuwenoude, thermale bronnen. Terwijl je ligt te ontspannen kun je genieten van een sprookjesachtig uitzicht over de Valkenburgse vallei.

Het Crowne Plaza in Kopenhagen
Voor degenen die het wat verder zoeken en graag op een actieve of milieubewuste manier willen ontspannen, is het Crowne Plaza hotel in Kopenhagen misschien wel de perfecte plek.

In dit hotel zorg je namelijk zelf voor de elektriciteit van het hotel en blijf je tegelijkertijd fit. Hoe? Heel simpel: door te fietsen in de fitnesszaal. In ruil hiervoor krijg je een gratis maaltijd die gemaakt is met lokale producten. Zo bespaar je dus ook nog eens geld!

De elektriciteit die de gasten opwekken, wordt opgeslagen in een batterij en naar het stroomnet van het hotel gestuurd. Het hotel is een van de groenste hotels ter wereld. Komende zomer zullen ook zonnepanelen het hotel helpen te voorzien in elektriciteit.

Ontdek de Ierse gastvrijheid
Alle natuurliefhebbers die er eens goedkoop op uit willen gaan hoeven het helemaal niet zo ver te zoeken. Op nog geen 1,5 uur afstand kun je al genieten van de Ierse gastvrijheid.

De Ieren ontvangen je met open armen op hun eiland, waar je kunt genieten van het knalgroene gras, een sprookjesachtig kasteel, een inspirerende wandeling of een indrukwekkend museum. Ierland weet wel raad met wensen en dromen.

Daarnaast is Ierland voordeliger dan ooit. De hotelprijzen zijn bijvoorbeeld met meer dan 20% gedaald en je kunt er voor een prikkie een heerlijke maaltijd eten of ontzettend voordelig shoppen.

Het eiland Ierland staat bekend om de mooie natuur en kustlijn, de gezellige oeroude steden en de magie van duizenden jaren oude cultuur en geschiedenis. De grote gastvrijheid van de Ierse bewoners maakt het helemaal af. Zowel voor een actieve als voor een ontspannende vakantie ben je bij Ierland aan het goede adres.