Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De 5 meest opvallende vaginatrends

De 5 meest opvallende vaginatrends

De 5 meest opvallende vaginatrends

Voor cosmetische redenen, omdat je er last van hebt of er juist te weinig van voelt: voor elk probleem omtrent je vagina lijkt tegenwoordig een oplossing te zijn. Het is maar goed dat artsen tegenwoordig zoveel kunnen. Ja, óók met je vagina en alles daaromheen.

Gebleekte schaamlippen

Deze trend komt (hoe kan het ook anders) bij pornosterren vandaan. De eerste ‘gewone’ vrouwen die hun vagina lieten bleken, kwamen uit Brazilië. Zij kwamen erachter dat dat gebied donkerder was dan de rest van hun lichaam – wat heel natuurlijk is – en besloten er daarom een bleekmiddeltje tegenaan te gooien. Bij het bleken wordt er bleekmiddel aan de opening van je vagina aangebracht. Niet geheel zonder risico’s overigens, volgens het Amerikaanse Center for Disease Control zijn er veel meldingen van een brandend gevoel, irritaties en littekens. Daarnaast is de behandeling niet permanent en soms kan je pigment helemaal verdwijnen.

Orgasme-shot

Kun je via penetratie niet of nauwelijks tot een orgasme komen? Dan is de g-spot filler wellicht de oplossing. Tijdens deze cosmetische behandeling wordt de g-spot met een injectie vergroot. Hierdoor is ‘ie gevoeliger tijdens sex, zouden hoogtepunten intenser zijn én is de kans op een vaginaal orgasme groter. En daar is nog nooit iemand slechter van geworden, toch?

Venusheuvelreparatie

De pubis-lift is een soort buikwandcorrectie maar dan voor de venusheuvel. Wanneer je last hebt van verzakking van het gebied rondom of een overschot aan vet en huid hebt rond de venusheuvel, zou je deze ingreep kunnen overwegen. Bij de pubis-lift wordt net boven de venusheuvel een incisie gemaakt en wordt daaronder de huid en het vet weggenomen. Omdat deze ingreep veel op een buikwandcorrectie lijkt, worden deze vaak gelijktijdig uitgevoerd. Zo kan de algehele contour van het buikgebied verbeterd worden.

Vagina-facial

Al jaren zit bij de schoonheidsspecialiste een facial in het pakket, en sinds een paar jaar kun je bij sommige beautysalons ook terecht voor een vajacial. Inderdaad, een facial voor je vagina. Het is ontstaan nadat er in Amerika bij salons veel geklaagd werd door vrouwen over hun bikinilijn wanneer ze deze hadden laten ontharen. De dames kregen last van rode bultjes en een schrale huid en dat moest afgelopen zijn. De vajacial dus, die net als een facial voor een complete verzorging zorgt. De beautybehandeling kalmeert de huid wanneer deze is toegetakeld door het waxen. De vajacial neemt een klein uurtje in beslag en focust zich op het reinigen en het gladder maken van de gevoelige huid.

Vaginavernauwing

Na zwangerschap, door hormoonveranderingen tijdens de menopauze, omdat je je flamoes simpelweg niet mooi vindt of omdat je meer plezier wilt ervaren tijdens een vrijpartij: er zijn genoeg redenen te bedenken voor een vaginale verjonging of vaginavernauwing. Hier zijn verschillende operaties voor, zoals de schaamlipcorrectie, die vooral de vorm en het uiterlijk van de schaamlippen verandert. Maar er is ook de vaginavernauwing waarbij je vagina smaller wordt gemaakt, vetinjecties in de grote schaamlippen voor een jonger uiterlijk en het herstellen van het maagdenvlies. Dit laatste zou vooral uitgevoerd worden om de ervaring van de eerste keer nog een keer mee te kunnen maken. Wellicht een goed idee voor als je ontmaagding er niet eentje was om over naar huis te schrijven.