Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Care for Family: lever je schoenen in!

Care for Family: lever je schoenen in!

Care for Family: lever je schoenen in!

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Iedere vrouw is er gek op. En daarom gun je elke vrouw ook een mooi paar. Op 13 mei kon je in de Bijenkorf Amsterdam je schoenen inleveren om kansarme vrouwen blij te maken. Bovendien kon je zelf kans maken op een mooi paar muiltjes van Scholl en op toegang tot de exclusieve VIP room, waar je onder andere stylingtips van het team van Dyanne Beekman kreeg.

Op 13 mei organiseerde schoenenmerk Scholl samen met Dyanne Beekman en de stichting Care for Family een evenement in de Bijenkorf Amsterdam voor vrouwelijke klanten. Iedere vrouw kon haar ‘grootste miskoop ooit’ op gebied van schoenen inleveren bij de Scholl stand, waarmee ze de stichting Care for Family steunen. Ik ging er naartoe op mijn muiltjes van Scholl, die ik cadeau heb gekregen (bedankt!).

Styliste Dyanne Beekman (bekend van televisie) is zeer begaan met de stichting en deed dan ook actief mee. Met deze inleveractie wil ze vrouwen bewust maken van het feit dat niet elke vrouw zich een paar nieuwe schoenen kan veroorloven. Dit is precies wat Care For Family doet: inzamelen van kleding, levensmiddelen, tijdschriften, geld en meer om vrouwen en hun families met financiële problemen bij te staan. Ook in Nederland heeft niet iedereen het goed.

Onder andere Linda de Mol, Wendy van Dijk, Marianne Thieme, Bridget Maasland, Sylvana Simons, Hilmar Mulder en Leontine Borsato-Ruiters leverden hun dure designerschoenen in om het goede doel te steunen.

Op basis van de gedoneerde schoenen koos Dyanne elk uur deelneemsters uit die toegang kregen tot de Scholl VIP ruimte waar het team van Beekman Styling een spiegelbeeldtraining gaf. Ook werd er haar en make-up advies gegeven. En een kleine manicure. Verder was er ieder uur een catwalkshow, met de laatste modetrends. De eerste 100 gasten die hun schoen doneerden aan het goede doel maakten kans op een van de 10 paar uit de nieuwe Scholl collectie, welke zijn ontworpen door Diego Dolcini.

Er waren twee vrouwen die zelfs op het laatste moment hun schoenen uittrokken en inleverden. Ze vonden het niet erg om op blote voeten weer naar huis (in Nijmegen!) te gaan. Scholl besloot hun initiatief te belonen door de dames een paar muiltjes te geven. Konden ze toch wat gemakkelijker naar huis.

Ik heb ook van de VIP-ruimte gebruik mogen maken. Ik kreeg veel tips, werd opgemaakt, mijn haar werd gedaan en mijn nagels werden verzorgd. Ik voelde me helemaal fijn na al deze behandelingen. Dit is ook precies wat Scholl, het team van Beekman Styling en Care for Family wilden bereiken. Care for Family organiseert namelijk elke drie maanden namelijk een verwendag voor vrouwen die krap bij kas zitten. Deze vrouwen krijgen ingezamelde nieuwe en tweedehands kleding, schoenen, make up, tijdschriften, etc. Ook wordt hun haar geknipt en krijgen zij een behandeling bij de schoonheidsspecialiste.

Wil jij je ook inzetten voor vrouwen (en families) die het financieel niet zo breed hebben? Ook nu kun je je miskopen en (ongebruikte) kleding nog opsturen naar de Care For Family stichting.