Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Calorieën verbranden tijdens ONE

Calorieën verbranden tijdens ONE

Calorieën verbranden tijdens ONE

Wil je helemaal klaar zijn voor die bikini? Dan hoort daar natuurlijk ook beweging en calorieën verbranden bij. Op 7 juni organiseert Reebok in samenwerking met Les Mills het grootste fitness event van Europa: ONE. Het event vindt plaats in Ziggo Dome in Amsterdam. Kom je ook?

reebok-lesmills

Les Mills is het bedrijf achter groepslessen als bodypump, bodycombat en bodybalance. In totaal hebben ze 13 verschillende workouts. Iedere workout voorziet in een specifieke behoefte: trainen van kracht, conditie, balans of verenigen van body & mind. Iedere work out is waar dan ook ter wereld succesvol, want de workouts van Les Mills zijn toegankelijk, efficiënt en vooral léuk. De inhoud van de workouts worden zorgvuldig samengesteld door een team van bewegingsexperts en choreografen en wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs.

Work outs en acts

Tijdens het event kun je verschillende spectaculaire workouts en acts volgen, waaronder bodypump, sh’bam en grit. Deze lessen worden gegeven door Les Mills helden uit Amerika. Ook de founder van Les Mills, Philip Mills, en zijn vrouw en dochter aanezig zijn. In de exclusieve Reebok clothing store kun je direct een nieuwe sportoutfit kopen.

Na alle workouts kun je ’s avonds uit je dak gaan tijdens de Colors of ONE party, met toonaangevende DJ’s en acts, waaronder Shermanology, Quintino en Bassjackers.

You don’t want to miss this ONE! –> Bestel snel je tickets!

>> P.S. Houd de speciale Facebookgroep van de Bikini Challenge goed in de gaten. Op 24 juni geven we in samenwerking met Reebok mooie outfits weg!