Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Buitenlandse pers laaiend enthousiast over meisje met beenprothese in Zeeman-reclame!

Buitenlandse pers laaiend enthousiast over meisje met beenprothese in Zeeman-reclame!

Buitenlandse pers laaiend enthousiast over meisje met beenprothese in Zeeman-reclame!

‘Lange benen, korte benen, stoere benen, slanke benen en stevige benen. Iedereen mooie benen!’ De nieuwe reclame van Zeeman heeft het helemaal begrepen. Bye bye perfecte lichaam, want iedereen is mooi zoals hij is. Respect!

En met iedereen, bedoelen ze ook echt iedereen! Zeeman gebruikt in zijn nieuwste reclamespot verschillende soorten benen en bewijst dat hun panty’s voor iedereen geschikt zijn. Zo verschijnt er ook een meisje met een beenprothese in beeld en dat hebben ook buitenlandse media opgemerkt. BuzzFeed, Glamour UK en Hello Giggles schreven met veel bewondering over de nieuwste campagne van Zeeman en hoe iedere soort vrouw aan bod komt. Plus size, getatoeëerd of beenprothese, iedereen mooie benen!

Nederland heeft met de advertentie bewezen dat Amerikaanse lingeriemerken zich moeten schamen voor het niet gebruiken van verschillende lichamen,” schrijft het Amerikaanse beauty-magazine Allure. Yahoo News noemt het een ‘briljant voorbeeld van diversiteit’ en Hello Giggles bedankt Zeeman om ‘aan te tonen dat alle benen prachtig zijn’

Bonuspunten voor Zeeman!

 

Lees ook: