Je bent hier: Home > Health > Voor de zoetekauw: bosvruchten crumble met peer

Voor de zoetekauw: bosvruchten crumble met peer

Health
Voor de zoetekauw: bosvruchten crumble met peer

Geen zin in een koekje bij de koffie? Of wil je de spotlight pakken met een fantastisch toetje? Duik de keuken in en maak in een handomdraai deze bosvruchten crumble met peer.

Mieke, expert in eetgedragsverandering die je helpt bij de Fit & Gezond Flair Challenge, selecteerde een smakelijk toetje voor de liefhebber. Maar laten we eerlijk wezen, deze crumble wil je eigenlijk op elk moment van de dag wil eten.

Ingrediënten

  • 1 peer, in blokjes
  • 30 g bosvruchten (diepvries)
  • 1 tl honing
  • 20 g havermout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg een stukje bakpapier in een eenpersoonsovenschaaltje. Meng in een ander schaaltje de peer met de bosvruchten en doe in het ovenschaaltje. Giet de honing in een dun straaltje over de havermout en meng goed door. Verdeel de havermout met honing over het fruit. Zet circa 20 minuten in de oven tot de peer zacht is en de havermout goudbruin.

Meer hierover lezen? Doe samen met duizend andere vrouwen mee met de Fit & Gezond Flair Challenge. Wij helpen je weer fitter en happier te voelen in je lijf! Check hier alle opdrachten en tips van de challenge.

Shoppen is altijd een goed idee