Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Bootybuilding met 3 workouts in 10 minuten

Bootybuilding met 3 workouts in 10 minuten

Health
Bootybuilding met 3 workouts in 10 minuten

Billen zijn het belangrijkste onderdeel van je lichaam, waar moet je anders op zitten? Hoe iemand haar billen het best kan trainen, is dan ook de vraag die ik als trainer van Model Workout het vaakst krijg te horen. Naast uiteraard de vraag hoe je het snelst kunt afvallen. En dan verwijs ik meteen door naar die bips, achterwerk, kont, derrière, zitvlak, aars, gat, krent of toges. Zit je daar toevallig te vaak op? Deze workout doe je in tien minuten en levert je een superstrak kontje op!

Bootybuilding is een term die ik graag gebruik voor de volgende drie workouts. Wil jij een rondere kont dan Kim K. dan raad ik je deze training aan in plaats van net als Kim K. je billen vol te laten spuiten met fillers.

Booty workout 1: Squat challenge

Booty workout 2: Booty en Core

Booty workout 3: Side Booty

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kunt een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op Mymodelworkout voor de hele Twenties workout-serie en nog veel meer workout-video’s en recepten.

xoxo

Paultje

Shoppen is altijd een goed idee