Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Bizarre afvaltrend: Het Military Dieet

Bizarre afvaltrend: Het Military Dieet

Bizarre afvaltrend: Het Military Dieet

Er zijn zóveel dieten op de markt, dat je door de bomen het bos haast niet meer kunt zien. En toch hebben de meeste dieten een ding gemeen: ze zijn ontzettend strict en belachelijk moeilijk om vol te houden. De nieuwste hype om een paar kilootjes kwijt te raken is er precies zo eentje en gaat onder de naam ‘The Military Diet’.

Drie dagen vasten
Khloe Kardashian is groot voorstander van dit dieet, en zweer erbij. De realityster, die na haar scheiding van Lamar Odom een flinke transformatie is ondergaan, zou haar revenge body te danken hebben aan dit dieet. En sporten als een beest, maar dat terzijde. Hoe dit dieet werkt? Je eet in één week op vier dagen normaal, en houd je op drie dagen aan een maximum van 1.000 calorieën per dag. What?!

HEY GUYS!!! IT’S BEEN AWHILE…. WHO IS READY FOR THE NEXT CHALLENGE STARTING MONDAY MAY 30TH. GET YOUR INGREDIENTS READY FOR 3 DAYS. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Hey guys, I will be posting daily on my progress and posting pictures of all the meals. If you will be joining me, get your ingredients ready. Let’s see how much we can lose this time around. PLEASE SEE ALL SUBSTITUTIONS ON PREVIOUS POSTS😊😊😊😊😊😊😊😊 #Happydieting #militarydietchallenge #militarydiet #weightlossjourney #weightlossresults #tagafriend #tagforlikes #3daychallenge #easyweightloss #joinme #rebootingwithme #healthyjourney #getsupport #instaweightloss #instadiet #youcandoit #getready

A photo posted by Military Diet Girl (@militarydietchallenge) on

 

Extreem dieet
Wij zijn toch echt meer aanhanger van minder extreme dieten en moedigen gezond eten liever aan dan heftige trends als deze. De naam zegt het al, het is een militair regime om uit te voeren. Militaire diëtisten gebruiken dit voedingsadvies om militairen in no time in shape te krijgen, al zeggen tegenstanders van dit dieet juist dat je lichaam meer vet opslaat op de dagen dat je plots minder eet.

Toetje
Voor of tegen, een ding is en blijft zeker: het dieet wint razendsnel aan populariteit! Op instagram worden veel kiekjes gedeeld, waarop gebruikers het dieet volgen. Nou, wij slaan liever het toetje in de avond over, dan op zo’n heftige wijze af te vallen. You gotta live a little, right?

 

 

Bron: NSMNL, Instagram.

Lees ook: