Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Bikini ready zijn in zes weken met dit schema!

Bikini ready zijn in zes weken met dit schema!

Bikini ready zijn in zes weken met dit schema!

Hallo Flair lezers, ik ben Paultje van Model Workout en ik wil je samen met ons team helpen met een gezonde levensstijl. Dat doen we door samen online workouts te doen en je te voorzien van voedingsadvies. Wij geloven in dubbel en dwars genieten en nog steeds bikini ready zijn. Nou zal ik je vertellen dat ik beter geen bikini aan kan doen. Maar hoe fijn is dit? Wij van Model Workout dachten namelijk dat er een aantal van jullie niet alleen aan last minute vakanties doen maar ook aan last minute bikini ready zijn. No worries want wij hebben het juiste antwoord voor jou klaar liggen!

Het is eigenlijk heel simpel: zes weken trainen, vier workouts per week, één voedingsschema. Je volgt de workouts, houd je aan het voedingsschema en binnen zes weken heb jij het strakste bikinilijf wat voor jou mogelijk is in korte tijd. Het aftellen is begonnen: 24 dagen een killer workout en 42 dagen op je eten letten. En dan zie jij er deze zomer uit om door een ringetje te halen.

Wat voor workouts kan je van ons verwachten? Nou we pakken natuurlijk je core en je billen aan maar we vergeten de rest van het lichaam natuurlijk niet. Uiteraard begrijpen wij dat zes weken trainen voor een geweldig bikini lijf misschien wel erg kort dag is maar wij geloven dat wij jou met onze workout en ons bijpassende voedingsschema enorm ver kunnen brengen. Check bijvoorbeeld onderstaande online workout!

Nou hoor ik je natuurlijk vragen maar wat is Bikini Ready zijn? Dat is het moment dat jij denkt dat jouw bikini precies goed zit zoals jij jezelf graag ziet. Of dat nou met of zonder borsten en billen is. Het gaat erom dat jij lekker in je vel zit en wij helpen daar graag aan mee!

Ben je nu benieuwd naar de Bikini Lifestyle van Model Workout? Denk jij dat je deze online workouts nodigt hebt om helemaal bikini ready te worden? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele Bikini workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje