Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Bij dit huwelijksaanzoek hielden wij het niet droog…

Bij dit huwelijksaanzoek hielden wij het niet droog…

Bij dit huwelijksaanzoek hielden wij het niet droog…
Wat doe je als je meester bent en je vriendin een juf is? Dan zorg je dat je klas helpt bij het huwelijksaanzoek! Meester Roy uit Bakel was al een paar weken met zijn klas het aanzoek aan het plannen. De kinderen vroegen geregeld wanneer hij nou eindelijk eens met zijn Desiree uit Mierlo zou gaan trouwen. ‘En we kennen elkaar van de pabo, dus wat is er dan leuker om de kinderen er bij te betrekken?’
Jason Mraz
Roy en zijn leerlingen pakten het vervolgens serieus aan: in een leeg lokaal bouwden ze de klas van Desiree na om op het moment suprême niet voor verrassingen te komen staan. Daar repeteerden ze bovendien hét liedje van het stel: I won’t give up van zanger Jason Mraz.
Afgelopen donderdag was het moment eindelijk daar. Met zijn leerlingen in het kielzog vertrok Roy naar het werk van zijn vriendin. Daar werd ze in een kring gezet, terwijl de leerlingen van haar vriend met ballonnen naar binnen liepen. Vol verbazing keek Desiree om zich heen, tot haar vriend plots met een gitaar binnenkwam. Geschrokken sloeg ze haar handen voor de mond, toen Roy voor haar ging zitten.
Ja
Samen met zijn scholieren bracht Roy I won’t give up ten gehore. Niet alleen juf Desiree hield het niet droog. Ook flink wat kleuters kregen tranen in hun ogen. Zodra de laatste klanken klonken, ging Roy op één knie zitten en vroeg hij: ‘Wil je met me trouwen?’ Een geëmotioneerde Desiree antwoordde met een volmondig ‘Ja’.

Bekijk ook

Bron: Eindhovens dagblad