Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Bi-zar: hoogzwangere eeneiige tweeling bevalt op precies hetzelfde moment

Bi-zar: hoogzwangere eeneiige tweeling bevalt op precies hetzelfde moment

Bi-zar: hoogzwangere eeneiige tweeling bevalt op precies hetzelfde moment

Er wordt wel vaker gepraat over de telepathische band die eeneiige tweelingen zouden hebben, waarbij ze zelfs ver van elkaar vandaan nog een connectie zouden hebben. En door wat er met déze hoogzwangere tweeling is gebeurd, lijkt die bijzondere band toch wel degelijk te bestaan!

Tegelijk zwanger
De 35-jarige tweeling Sarah Mariuz en Leah Rodgers heeft hun hele leven van alles gedeeld samen, van kleding en schoenen tot dezelfde hobby’s. Zelfs hun zwangerschap kwam op hetzelfde moment. De zussen bleken ook nog eens op dezelfde dag uitgerekend te zijn. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn de twee nu op dezelfde dag bevallen!

Dezelfde tijd, andere plaats
But it get’s better
. Want ze zijn ook nog eens op exact dezelfde tijd bevallen van hun kindjes. Vorige week zetten ze allebei om precies om 1.18 uur ‘s nachts hun eerste kindje op de wereld. Ze waren niet bij elkaar in de buurt: Leah beviel in Colorado en Sarah in Californië.

Magische tweelingenband
Je zou bijna denken dat de zussen het gepland hebben. Maar niets is minder waar, zo vertelt Sarah aan Today.com. ‘Dat moet wel die magische tweelingband zijn,’ zegt ze.  ‘Grote gebeurtenissen in ons leven lijken altijd samen te vallen.’

Twintuïtie
Toen ze erachter kwamen dat ze zwanger waren, wilden ze het natuurlijk gelijk aan elkaar vertellen op een mooie manier. ‘Ik wilde haar verrassen, maar toen ik de deur opendeed, wist ik het meteen: Sarah was ook zwanger,’ vertelt Leah. ‘Vraag me niet hoe, maar ik voelde het aan. Noem het mijn ‘twintuïtie’.’

Bron: Cosmopolitan

Lees ook: