Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > BEWEZEN: Mensen met déze oogkleur zijn het aantrekkelijkst!

BEWEZEN: Mensen met déze oogkleur zijn het aantrekkelijkst!

BEWEZEN: Mensen met déze oogkleur zijn het aantrekkelijkst!

Op de vraag wat jouw grootste lichamelijke troef is, zal meer dan de helft ‘mijn ogen’ antwoorden. En dat blijkt nu helemaal niet zo’n gek antwoord te zijn, want jouw oogkleur zou namelijk mee bepalen hoe aantrekkelijk anderen je vinden. Maar welke kleur is dan het meest sexy volgens de wetenschap?

‘The Impulse Research Corporation’ uit Los Angeles heeft een onderzoek gedaan naar het verband tussen oogkleur en verleiding, en dat verband blijkt er wel degelijk te zijn. Uit de studie bleek dat je ogen meer over je persoonlijkheid zeggen dan je zou denken, want ze bepalen namelijk hoe aantrekkelijk anderen je vinden.

De winnaar? Mensen met groene ogen! Zij zouden volgens de wetenschap het meest sexy en mysterieus zijn voor het andere geslacht omdat een groene oogkleur vrij uniek is. Slechts 2 procent van de wereldbevolking zou gezegend zijn met groene kijkers. Wetenschappers konden ook via de oogkleur de persoonlijkheid van de deelnemers afleiden. Mensen met groene ogen zouden ondanks dat ze onafhankelijk en onvoorspelbaar zijn, wel zachtaardig en creatief zijn. Ook zouden ze bakken geduld hebben waardoor ze niet snel boos worden.

Mensen met groene ogen kunnen nu dus even een vreugdedansje doen! Gefeliciteerd, jullie hotties!

d822412c05ae6ad943d2fb77f0476e00

Copyright: Pinterest

Lees ook: