Je bent hier: Home > Health > Bewezen: dit is de leeftijd waarop vrouwen het zelfverzekerdst zijn

Bewezen: dit is de leeftijd waarop vrouwen het zelfverzekerdst zijn

Health
Bewezen: dit is de leeftijd waarop vrouwen het zelfverzekerdst zijn

Iedere vrouw voelt zich weleens onzeker. Is het niet over de outfit die ze aan heeft, dan is het wel vanwege haar nieuwe kapsel. Gaat het óóit over, vraag je je misschien af. Als je de 33 nog niet gepasseerd bent, is het antwoord ja.

Lees ook: Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen die er bestaan

Uit onderzoek van Onepoll.com onder 2.000 vrouwen blijkt dat 33 de magische leeftijd is waarop vrouwen zich het gelukkigst zijn met hun uiterlijk; dat geldt voor zowel hun gewicht als de rest van hun looks. Of je er op die leeftijd ook daadwerkelijk het beste uitziet, heeft er niets mee te maken. Het gaat om het gevoel van zelfverzekerdheid.

Afspraken afzeggen

Als je even niet lekker in je vel zit en het idee dat je maar geen leuke outfit uit de kast kunt trekken of een bad hair day hebt, kun je twee dingen doen: of je zet je eroverheen, of je zegt je afspraken af. Dat tweede klinkt misschien heftig, maar toch geeft maar liefst veertien procent van de ondervraagden toe dat weleens te doen. Daarnaast zegt 54 procent van de vrouwen dat een gebrek aan zelfvertrouwen hun hele dag kan verpesten. Herkenbaar?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: The Sun, Beautify | Beeld: iStock