Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Het beste medicijn? Een orgasme!

Het beste medicijn? Een orgasme!

Health
Het beste medicijn? Een orgasme!

An orgasm a day keeps the doctor away. Letterlijk, want deze kwaaltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer je klaarkomt.

Hoofdpijn

Slachtoffers van migraine, deze is voor jullie! De endorfine die vrijkomt tijdens een orgasme is het perfecte medicijn tegen een bonkend hoofd.

Pijn

Orgasmes hebben een analgetisch effect. Ana-watte? Simpel gezegd; ze nemen pijn weg, zonder dat ze je minder gevoelig maken voor aanraking.

De hik

Vergeet ondersteboven water drinken of je adem inhouden, wat je moet doen om de hik te stoppen, is masturberen met een climax.

Menstruatiekrampen

Een orgasme helpt je van je buik- en rugkrampen af doordat je baarmoederspier samentrekt en pijn verzachtende stoffen vrijkomen in de hersenen.

Stress en depressie

Naast de productie van endorfine en oxytocine (oftewel happy hormones) tijdens het vrouwelijke orgasme, heeft onderzoek ook aangetoond dat sperma bij een mannelijk orgasme antidepressiva bevat en je humeur kan opkrikken. Je moet het als vrouw dan wel oraal ontvangen…

Slapeloosheid

Naast de fysiek uitputtende actie die je moet ondernemen om een orgasme te bereiken, word je ook gewoon vanzelf knock out geslagen door de giga boost aan oxytocine die vrijkomt wanneer je een hoogtepunt bereikt.

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee