Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Ben jij zoet of stout?

Ben jij zoet of stout?

Ben jij zoet of stout?

Vul de enquête in en maak kans op een Nintendo 3DS!

Zijn de Nederlandse vrouwen lief, aardig en trouw of zijn ze stiekem stout? Wij van Vrouwonline zijn benieuwd naar jouw slaapkamergeheimen!

Als je meedoet en de enquête invult, maak je kans op de net uitgebrachte, spiksplinternieuwe gameconsole van Nintendo: de 3DS!

Game-revolutie: 3D
Het nieuwste apparaat van Nintendo is pas gelanceerd. De handzame DS kenden we al, maar daar is nu iets aan toegevoegd: entertainment in 3D zonder dat je er een speciaal brilletje voor nodig hebt! Je speelt games in 3D, maakt 3D-foto’s en geniet van nieuwe ‘sociale’ toepassingen met elke dag weer nieuwe verrassingen. Met een handige schuifknop aan de zijkant van de spelcomputer kun je als gebruiker zelf een comfortabel 3D-niveau instellen.

Daarnaast bevat de Nintendo 3DS een ingebouwde bewegingssensor en gyrosensor die kunnen reageren op bewegingen en kantelingen van de spelcomputer. Nintendo 3DS-spellen die deze functie ondersteunen, reageren direct op bewegingen die je als speler maakt.

Ook biedt de Nintendo 3DS twee nieuwe mogelijkheden om automatisch verbinding te maken met toegangspunten en andere systemen: SpotPass en StreetPass. De StreetPass-functie zorgt ervoor dat er leuke en verrassende dingen gebeuren als je een andere 3DS-bezitter tegenkomt. De SpotPass-functie maakt automatisch verbinding met Wi-Fi-toegangspunten om online te gaan. Dit werkt zowel met openbare hotspots als met je draadloze breedbandverbinding thuis.

Naast de Nintendo 3DS-games die in 3D gespeeld kunnen worden, zijn ook alle eerder verschenen Nintendo DS-spellen in 2D erop te spelen.

Net uit en nu al te winnen bij Vrouwonline
De Nintendo 3DS ligt pas sinds eind maart in de winkels. Wij mogen al een waterblauwe versie verloten onder de deelnemers aan de ‘Ben jij zoet of stout?-enquête’! Helemaal passend bij het thema van de maand mei, ZOET & LIEF, zit het super schattige spelletje nintendogs™ + cats erbij.

Vul de enquête snel in! De resultaten van het onderzoekje lees je binnenkort terug op Vrouwonline.