Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Van je guilty pleasure afkomen? Deze armband helpt door schokken te geven

Van je guilty pleasure afkomen? Deze armband helpt door schokken te geven

Health
Van je guilty pleasure afkomen? Deze armband helpt door schokken te geven

Van ontbijten met pizza en het leeg lepelen van een pot pindakaas tot het kijken naar foute, maar óh zo heerlijke televisie (lees: Ex on the beachTemptation Island): iedereen heeft wel een guilty pleasure. Wil je er echter mee afrekenen? Dan is deze armband hét item dat je moet hebben.

Heb je al meerdere pogingen gedaan om van jouw guilty pleasures af te komen, maar wil het maar niet lukken? De maker van deze armband belooft dat je met zijn uitvinding al na drie tot vijf dagen resultaat boekt.

Au

Het werkt zo: iedere keer als je aan je guilty pleasure denkt, moet je jezelf middels de armband een elektrische schok (van 350 volt) geven. Het is dus niet zo dat het ding zélf herkent wanneer jij ‘de mist ingaat’; dit moet je zelf in de gaten houden.

Brein

Speel je niet vals en geef je jezelf dus écht iedere keer een schok als je denkt aan jouw guilty pleasure? Dan zou je er binnen minder dan een week vanaf moeten zijn. De uitvinder beweert namelijk dat je hersenen op een gegeven moment jouw guilty pleasure associëren met pijn en er uiteindelijk niet meer naar verlangen.

Lees ook
Op naar Amsterdam! Bij deze hotspot eet je de ‘beste pizza van Europa’

Nederland

Eén ding: het ding is (gelukkig) nog niet verkrijgbaar in Nederland, dus tot die tijd kun je gewoon blijven genieten van jouw guilty pleasure(s). En kun je – als je wil, natuurlijk – zelf proberen ervan af te komen zónder jezelf te pijnigen. Ook niet verkeerd ;-).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metro UK | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee