Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Amerikaanse man bevalt van kind

Amerikaanse man bevalt van kind

Amerikaanse man bevalt van kind

Kinderen krijgen als man klinkt als een onmogelijke opgave. Tóch is de Amerikaanse transman Trystan Reese bevallen van zijn eerste kind. Via Facebook laten de trotse ouders weten dat iedereen helemaal gezond is.

Lees ook: 17 huishoudelijke klusjes die kinderen ook kunnen doen

Gezin compleet
Het homokoppel Biff Chaplow and Trystan Reese woont in het Amerikaanse Portland. Reese is geboren als vrouw, maar gaat nu door het leven als man. Samen heeft het stel al twee adoptiekinderen: Hailey and Riley. Op Facebook maakten de twee begin dit jaar bekend dat Trystan zwanger was, en dat het kind naar verwachting in juli geboren zou worden.

Kleine Leo
En zo geschiedde: op 14 juli is hun kerngezonde zoon Leo Murray Chaplow geboren. Op Facebook wordt het stel overladen met positieve reacties en felicitaties, maar toch is er ook – het zal ook eens niet – veel kritiek. Hun antwoord hierop? ‘De reden dat wij een kind wilden, is dat we geloven dat er meer liefde moet komen in deze wereld.’

Meer lezen
Bekijk hieronder de foto’s van Leo Murray Chaplow. Benieuwd naar het hele verhaal van Biff en Trystan? Volg ze dan op Facebook, want daar delen ze alle ontwikkelingen in hun leven.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Bron: CNN, Facebook, LINDAnieuws