Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 9 tips om hem te verleiden

9 tips om hem te verleiden

9 tips om hem te verleiden

sexy
Flair presenteert: de geheimen van het verleiden! Sleutel aan je charmes met onze tips en wees vervolgens je stralende zelf: met deze negen tips is die hottie is in no time van jou. 

1. Ga voor naturel

Smeer geen lagen foundation op je gezicht en blijf al helemaal uit de buurt van te donkere oogschaduw of onnatuurlijk lange nepwimpers. Accentueer juist subtiel de mooiste punten van je gezicht: je lange wimpers, je hoge jukbeenderen, je wellustige mond. Tests hebben aangetoond dat mannen een opgemaakte vrouw aantrekkelijker vinden, gezonder, meer te vertrouwen en welvarender dan een niet-opgemaakte vrouw. Dat werkt bij mannen goed, maar ook in professionele situaties en bij andere vrouwen.

2. Geef die vent toch ‘n compliment

Is hij aanvoerder van zijn voetbalploeg? Heeft hij promotie gemaakt op het werk? Heeft hij een minisuccesje geboekt? Hang aan zijn lippen en wees niet zuinig op je “Wow, knap zeg” en “Ik sta versteld van jou!”. Vind ‘ie leuk.

3. Vraag hem om hulp

Is hij goed in het opstellen van Exceltabellen? Vraag hem om de formules van je volgende cijfertabel voor jou in te vullen. Eigelijk doe jij hém plezier, want je geeft hem de kans om ‘de man’ te zijn, om voor jou te zorgen.

4. Raak hem per ongeluk aan

“Oh, sorry!” en dan, plots, een glimlach.

5. Versnel zijn hartritme

Een activiteit die het hartritme versnelt, beïnvloedt hoe je de persoon ziet die bij je is. Praktisch: je kansen om iemand te versieren zijn groter als je hem in Walibi kust op de Dalton Terror dan bij het suikerspinkraampje. De hoogtevrees, de angst en de stress brengen de zintuigen in verwarring, zodat gevoelens intenser worden.

6. Schater het uit

De manier waarop je lacht, beïnvloedt hoe anderen ons zien. Twee wetenschappers, Bachorowski en Owren, hebben onderzocht welke manieren van lachen het meest  gewaardeerd worden. Resultaat: onvervalste, luidruchtige hilariteit – schaterlachen dus – is het meest ontwapenend. Haal dat preutse handje dat je mond bedekt als je giert van het lachen dus maar weg. Gedaan met die onderdrukte giecheltjes, laat je gaan! Minder melodieuze geluiden laat je maar beter weg: gegrom, gehijg of je keel schrapen werken in je nadeel.

7. Toon je enthousiasme

Je bent veel meer inspirerend als je het hebt over onderwerpen die je na aan het hart liggen. Vertel je goede vrienden dus maar over hoe gek je was op Pluk, het eendje van toen je acht jaar was… Maar lees ook het volgende puntje in deze lijst!

8. Sssjt

Vrouwen die hun man lang verliefd houden, beschikken over een belangrijk wapen: ze kunnen zwijgen. Ze delen niet alles wat in hun hoofd opkomt. Ze willen niet continu overtuigen met hun geweldige ideeën. Denk maar aan het cliché van de femme fatale, omringd door een aureool van mysterie: zij praat niet. Haar raadselachtige stilte laat de ander fantaseren.

9. Verdwijn een tikje te vroeg

Is jullie eerste date als een smeulend vuur van charme en aantrekkingskracht? Om het verlangen aan te wakkeren, kan je met de tijd spelen. Verdwijn op het juiste moment, voor je te veel hebt gezegd en getoond. Net als in een spannende scène van een politieserie.

Lees ook: