Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 9 struggles die mensen met een spierwitte huid herkennen

9 struggles die mensen met een spierwitte huid herkennen

9 struggles die mensen met een spierwitte huid herkennen

Zo gauw het zonnetje begint te schijnen kirren vrouwen hysterisch omdat ze hun witte benen aan de wereld moeten laten zien. Dat bleekscheeteffect heb jij 365 dagen per jaar. Je hebt dan ook een haat-liefdeverhouding met de zomer. Love: buitenleven, jurkjes en vitamine D. Hate: verbranden en eindeloos zonnebrandcrème smeren. We feel your pain.

  1. Hello, puistjes. Omdat je huid niet kan ademen door die dikke laag zonnecrème op je gezicht. Alle bleekscheetjes weten wat we bedoelen.

2. Bakken in een bikini aan het strand? No can do. Jij gaat voor de combo: jurk met mouw+hoed+zonnebril. En oh, natuurlijk ook… zonnecrème.

3. Al die sproeten! Een dalmatiër is er niks bij. Tegen het eind van de zomer vormen je sproeten één grote sproetenzee. Hoewel, dat is ook wel weer schattig.sproeten

4. Sunkissed? De zon heeft je nog nooit gekust! Wit of rood, dat zijn je opties.

5. Fake tan dan maar? Nope. Want dan ga je van spierwit naar feloranje. Wat is nu de beste optie?

6. ‘Is er schaduw?’ jouw meest gestelde vraag tijdens de zomermaanden. Want een kwartiertje buiten lunchen is goed voor een gratis kreeftenmake-over.verbrand

7. Elk bultje en elke oneffenheid is extra zichtbaar. Die snobs met hun prachtige zongebruinde velletje zien er altijd superfit en strak uit.

8. ‘Niet op vakantie geweest dit jaar?’ is de jaarlijks terugkerende vraag. ‘Bemoei je met je eigen leven’ is het passende antwoord (maar zal je geen nieuwe vrienden opleveren).

9. ‘Ai, zeker geen zonnecrème gesmeerd’ krijg je te horen als je dan toch verbrand bent. Alsof je voor niets kapitalen steekt in liters zonnebrandcrème factor 50 – die overigens, hoe oneerlijk, ook nog eens veel duurder is dan factor 15 mét zelfbruineffect.

verbrand2

Gelukkig gaat het de komende dagen regenen!

 

Lees ook:

Bron: flair.be, afbeeldingen: gihpy