Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 9 fantastische tattookunstenaars die je móét volgen op Instagram

9 fantastische tattookunstenaars die je móét volgen op Instagram

9 fantastische tattookunstenaars die je móét volgen op Instagram

Hoewel we misschien niet de moed hebben om ons hele lichaam vol te laten tatoeëren à la Rihanna, vinden we het altijd interessant om een glimp op te vangen van mensen die wél een tattooshop durven binnenwandelen. Daarom zetten wij de beste tattoofeeds op Instagram voor jou op een rijtje. 

1. Keith McCurdy van Bang Bang NYC

Keith McCurdy van tattooshop Bang Bang in New York kocht zijn eerste tattoomachine toen hij 18 was. Op zijn twintigste mocht hij voor het eerst een tattoo zetten bij een celebrity, namelijk niemand minder dan Rihanna. Ondertussen voorzag hij ook de zusjes Jenner, Adele, Justin Bieber, Katy Perry en Cara Delevingne van wat inkt op het lijf.

🏹 @robgreennyc appts@bangbangforever.com

Een foto die is geplaatst door Bang Bang (@bangbangnyc) op

2. Tea Leigh

Tattooartieste Tea Leigh uit Brooklyn heeft een van de mooiste feeds op het wereldwijde web. Van tarotpersonages tot dieren en bloemen: wij zijn grote fan. Is een tattoo je net iets te gek? Op haar website verkoopt Leigh ook leuke patches met slogans als ‘Don’t fuck with me’.

Strawberries on the really delightful, Bre. 🍓 thanks so much darlin’ good luck with your film 🙃

Een foto die is geplaatst door Tea (@tealeigh) op

3. Sasha Unisex

Sinds enkele jaren een trend in tattooland: de aquareltatoeage. Tattooshop Sasha Unisex specialiseert zich in prachtige bloemen en dieren waarvan de kleuren in elkaar lijken over te vloeien, zoals in een waterverfschilderij.

🌿#olive 🌿 #olivetattoo #sashaunisex

Een foto die is geplaatst door Sasha Unisex (@sashaunisex) op

4. Kerry Burke Tattoos

Kerry Burke uit North Carolina creëert tattoos gaande van bloemen en planten tot referenties naar Harry Potter. Ze gebruikt zelden een andere kleur dan zwart, maar dat maakt haar tatoeages er niet minder mooi op.

5. Daisy Watson van DaisyDoesTattoos

Om een tattoo te laten zetten door Watson, hoef je niet helemaal naar de VS af te reizen. Ze heeft namelijk een shop in Berlijn. Misschien een leuk aandenken aan je volgende citytrip?

Collab fab w/ fra

Een foto die is geplaatst door Daisy Watson (@daisydoestattoos) op

6. Pony Reinhardt Tattoo

De fijne, gedetailleerde ontwerpen van Pony Reinhardt zijn zo mooi dat ze zelfs al werden tentoongesteld in het Smithsonian-instituut in Washington D.C.. Ze tekent vooral alchemische symbolen en landschappen.

7. Pis Saro van Pissaro Tattoo

Voor aquareltattoos geïnspireerd door de natuur moet je bij de Russische Pis Sarozijn. Haar ontwerpen zijn fijn en elegant, maar daarom niet subtiel. Zo plaatst ze vaak gigantische tattoos op de rug, borsten en billen van haar klanten. Wij houden vooral van haar prachtige rugtattoos, die de volledige lengte van de ruggengraat volgen.

🌷#irisflover #pissarotattoo #planttattoo #floraltattoo #flowertattoo #iristattoo

Een foto die is geplaatst door Pis Saro🍃 (@pissaro_tattoo) op

8. Rebecca Vincent van Parliament Tattoo

Als je door de Britse Rebecca Vincent onder handen genomen wil worden, hoef je maar de Eurostar te nemen. Ze is een meesteres in zwart-witte ontwerpen van fauna en flora, maar ze plaatst ook al eens een inspirerende quote. Zeker een citytripje Londen waard, lijkt ons!

Put this @frances_cannon piece on @jasminepoppyw

Een foto die is geplaatst door Rebecca Vincent (@rebecca_vincent_tattoo) op

9. Ashley Love

Fan van alles wat retro is? Ashley Love uit het Amerikaanse Utah laat zich voor haar designs inspireren door vintage folkkunst. Denk: veel pin-up girls en traditionele ‘mama’-tattoos.

Saw this healed on Viviana a few weeks ago! ☺️

Een foto die door ohashleylove is geplaatst op

Lees ook:

Copyright: Laura Vansweevelt