Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 8 tips tegen hangende borsten

8 tips tegen hangende borsten

8 tips tegen hangende borsten

We willen onze bonbonnella’s natuurlijk zo lang als mogelijk in tópconditie houden! Met deze tips ga je zeker de zwaartekracht te lijf!

1. Houd je borstspieren stevig

Een paar keer per week werken met dumbells of gewichten zal je borstspieren steviger maken. Stevige spieren houden over het algemeen ook de huid mooi stevig op de borst. Work it girl!

via GIPHY

2. Val niet te snel af, dat kan een losse huid veroorzaken

Als je aan de zware kant bent, kan gewichtsverlies gezond zijn. Maar let op, val niet te snel af!  Je borsten moeten de tijd hebben om zich aan kunnen passen. Anders gaat de overtollige huid hangen en kunnen je borsten op theezakjes gaan lijken. En dat is wel het laatste wat we willen!

via GIPHY

3. Stop met roken!

Als je wilt dat je huid jong blijft, is het belangrijk om te stoppen met roken, anders gaat het ondersteunend vermogen van je huid in rap tempo naar beneden. De keuze is aan jou: sigaretten of hangborsten.

via GIPHY

4. Zorg dat je beha past

Het is echt not done om een beha te hebben die niet goed past. Als je langere tijd een slechtzittende beha draagt, kan dit grote gevolgen hebben voor de toestand van je borsten. Houd in je achterhoofd dat je borstgrootte continu verandert als gevolg van verandering in gewicht en andere factoren. Je hebt waarschijnlijk niet meer de maat die je had toen je 17 was. Laat je adviseren in een lingeriewinkel.

via GIPHY

5. Draag een goede sportbeha

Je wilt niet te veel krachten op je borsten krijgen. Zorg dat je ze goed bij elk aar houdt! Een goedpassende sportbeha kan de broodnodige ondersteuning bieden tijdens het joggen en andere sporten.

via GIPHY

6. Masseren

Het gerucht gaat dat een goede massage de doorbloeding in je borsten kan bevorderen. Hierdoor houd je je spieren gezond en je huid mooi. Mooi meegenomen toch?

via GIPHY

7. Moisturize

Om veroudering van de huid te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig lotion of een andere moisturizer op je huid te smeren. Gebrek aan vocht kan de elasticiteit van je huid aantasten. Als je elasticiteit verliest, zullen je borsten ten prooi vallen aan de zwaartekracht. Smeren dus!

via GIPHY

8. Vermijd uv-stralen

Voorkom dat de zon direct op je huid straalt. De huid rondom je borst kan snel beschadigen waardoor rimpels kunnen ontstaan.

via GIPHY

En mocht je toch verloren hebben van de zwaartekracht? Bedenk dan dat het hebben van hangborsten ook voordelen kan hebben.

via GIPHY

 

Lees ook: