Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 7 verrassende dingen die je ook kan doen met babyshampoo – behalve je haren wassen

7 verrassende dingen die je ook kan doen met babyshampoo – behalve je haren wassen

7 verrassende dingen die je ook kan doen met babyshampoo – behalve je haren wassen

Babyshampoo: het ruikt naar schattig en zoet en knuffelig en klein – maar je kunt er véél meer mee dan alleen haren wassen. 

Wij zetten daarom 7 handige tips voor je onder elkaar.

 1. Weg is het vet
  Moeilijke vlekken op het fornuis of in een aangekoekte ovenschaal verdwijnen in een oogwenk als je wat babyshampoo op je schuurspons doet.
 2. Make-up verwijderen
  Ook om je make-up van je gezicht af te halen werkt het spul fantastisch. Zelfs hardnekkige rode lippenstift haal je er zó mee weg.
 3. Ramen lappen
  Doe een beetje babyshampoo in een lege plantenspuit en meng het met water Even schudden en je schoonmaakmiddel voor je ramen is klaar. Vingerafdrukken maken beslist geen kans.
 4. Make-upkwasten wassen
  Het verwijdert niet alleen de resten poeder en blush, maar ook bacteriën en oliën. Gewoon je kwasten even onder de kraan wassen met babyshampoo en met wat water uitspoelen.
 5. Honden in bad
  Ook voor honden is het een veilig en handig schoonmaakmiddel. En het levert niet alleen een schone vacht op, maar ook nog eens een die lekker ruikt.
 6. Blinkende stappers
  Leren schoenen kun je weer glimmend krijgen door ze te behandelen met babyshampoo. Doe een druppel babyshampoo op een schone, zachte doek en wrijf je schoenen ermee op.
 7. Ritsen maar
  Gaat je rits of je knoop heel stroef dicht? Of krijg je moeren en bouten maar niet los? Shampoo voor babyhaartjes werkt ook perfect op metaal. Ritsen en knopen gaan weer makkelijk open en dicht en ook moeren en bouten draai je na behandeling met één hand weer los. Het enige wat je hoeft te doen is het onderdeel even insmeren met babyshampoo.

 

 

Lees ook:

 

Bron: Libelle