Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 6 struggles van vrouwen tijdens de zomer

6 struggles van vrouwen tijdens de zomer

6 struggles van vrouwen tijdens de zomer

It’s a hard knock life for us (women). Als de temperatuur stijgt, zo ook ons stresslevel. Herken jij deze zes hittegerelateerde problemen?

1. Smeltende make-up

Toegegeven, je was niet helder aan het denken toen je deze ochtend make-up op je gezicht smeerde. Tegen de middag is de helft er al af gezweet. Tegen de avond zie je eruit als een gotische panda.

make up

2. Sweaty boobies

Je troeven worden je ergste nachtmerrie bij 30 graden. Je boobies krijgen het heel warm omdat ze de hele dag gevangen moeten zitten. Doe een Elzatje zodra je thuiskomt en let it (of them) go.

boobs

3. Giga okselvijvers

Opeens zijn ze er en dan is er geen houden aan. Eén druppel okselzweet en het hek is van de dam. Enter: okselvijvers en een hele dag met je armen naar beneden lopen.

oksels

4. Foute timing

Net als het zweet op je voorhoofd staat te parelen, kom je hém tegen. Jij wil zo snel mogelijk de andere kant uit lopen (of slenteren, no excercise tijdens een hittegolf), maar hij wil graag een praatje maken. Je voelt de druppels zweet van achter je oren je nek in lopen. Zó gênant.

timing

5. Extreme wulpsheid

Van waar komen al die mannen met hun schitterend, gespierd, zwetend, heet lijf?Where have you been all my life, denk je met je kin op de grond? Tijdens een hittegolf trekken mannen zonder schroom hun t-shirt uit. Je hoort ons niet protesteren, maar het is zó verdomd moeilijk om je te concentreren.

wulps

 

6. Zweetreet

De stoeltjes in de bus zijn bekleed met zo’n plastic achtig materiaal waarvan je nú al weet dat je billen er straks aan plakken. Terwijl je gaat zitten, raken je dijen elkaar de hele tijd en ontstaat er een soort microklimaat: tropisch, ondraaglijk en naar jouw gevoel zo’n 100 graden te heet. Als het kon, zou je tot de stelplaats meerijden met de buschauffeur. Maar hé, het is oké, om dapper recht te staan met een zweetreetvan jewelste en te doen alsof je neus bloedt.

zweet

 

Bron: Flair.be
Tekst: Isa Naeyaert
Afbeeldingen: Giphy