Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Wat de plek van je tattoo over je persoonlijkheid zegt

Wat de plek van je tattoo over je persoonlijkheid zegt

Wat de plek van je tattoo over je persoonlijkheid zegt

Subtiele, minimalistische tattoos zijn helemaal hip. Een klein versierinkje in je nek, op je pols of op je voet; je ziet het steeds meer. Ze versieren je lichaam, maar nu blijken tattoos nog meer dan alleen maar mooi te zijn. Wist je namelijk dat de plaats waar je tattoo zit veel over je persoonlijkheid zegt?

Dit is natuurlijk niet heel serieus bedoelt, maar zeker leuk als argument tijdens een discussie  of als leuk nieuwtje tijdens de koffiepauze.

tattoo

Gezicht / handen / nek

De kans is groot dat je een tijd in de gevangenis hebt gezeten, of je moet in slaap gevallen zijn tijdens de tattoosessie. De kans dat je ooit een degelijke baan zal vinden met een tattoo op zo’n opvallende plek, lijkt in elk geval klein.

Enkels

Een tattoo op je enkel wordt ook wel de Assepoester-tattoo genoemd. De stille droom om ooit het passende muiltje te vinden (lees: prins op het witte paard) werd vervangen door een tattoo. Bloemetjes, plantjes, vlinders, jij wil zo graag een prinsesje zijn!

Buik

Mooie plek, weet alleen dat deze tattoo snel kan vervormen na bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtstoename.

Kont

You like to party! En je hebt waarschijnlijk geen idee meer hoe die tattoo daar ooit opgekomen is.

(Boven)rug

Heel veel kans dat daar een draak of vleugels opstaan.

(Onder)rug

Wordt ook wel de trampstamp genoemd, of de ‘betaal me een drankje en je kan me krijgen’-tattoo. Waarschijnlijk erg herkenbaar voor alle nineties babies onder ons.

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Elise Vanhecke