Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 5 spannende seksmomenten die iedereen gehad moet hebben

5 spannende seksmomenten die iedereen gehad moet hebben

5 spannende seksmomenten die iedereen gehad moet hebben

Iedereen heeft wel een fantasie als het op seks aankomt. Buiten, in de lift of op het strand…Maar deze vijf hitsige hoogtepunten moet je op z’n minst een keertje hebben meegemaakt!

1. Stiekeme seks

Spanning zorgt ervoor dat je orgasme nóg intenser kan worden. Maar soms kan te veel spanning ook het omgekeerde effect hebben en ervoor zorgen dat klaarkomen niet meer wil lukken. Geniet op zo’n moment dan vooral van de spanning en de ervaring op zich. Alles wat je stiekem doet, vergeet je niet zo snel. En dat is extra mooi meegenomen, mocht je ooit in een wat rustiger vaarwater terecht komen…

  • DO: Zoek een gepaste plek: een spannende, maar toch veilige plek (want écht betrapt worden door je schoonmoeder is een stuk minder leuk!).
  • DON’T: Geniet van de spanning, maar ga tijdens de seks niet piekeren over wat er kan gebeuren als je betrapt wordt

2. Slappe lach-seks

Er is niks fijner dan samen lachen, terwijl je een klein feestje in bed viert. Jezelf kunnen zijn bij elkaar en lachen om stuntelige momentjes, hoort erbij. Seks hoeft niet perfect te zijn. Vergeet dus de scénes uit de romantische komedies, waarbij de vrouw met perfecte eyeliner én de juiste belichting haar hoogtepunt bereikt. Seks moet vooral heel leuk zijn.

  • DO: Relativeer en geniet! Humor is ontzettend belangrijk in een relatie, óók tijdens de seks.
  • DON’T: Lach samen om de rare of lachwekkende situatie, maar lach elkaar niet uit.

3. ‘Let’s have a baby!’-seks

Een hoogtepunt in een relatie is beslissen dat jullie klaar zijn om de ‘studeerkamer’ om te toveren tot een babykamer. Je voelt je samen sterk genoeg om een stevige basis aan je ongeboren kindje te bieden.  Romantisch, toch? En er staan veel avonden van oefenen op het menu, want je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst.

  • DO: Probeer je niet te veel te focussen op het verwekken van een baby, maar geniet van het plezierige idee van samen een kindje te maken. Je gaat wellicht een heel actieve periode tegemoet!
  • DON’T: Stress is een echte libidokiller en ben je dus beter kwijt dan rijk. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar maak van de spannende ‘Let’s have a baby!’-seks, niet een geforceerde ‘I want a baby, nów!’-boel.

4. Superromantische seks

Dit seksmoment brengt je als koppel dichter bij elkaar omdat je nog eens echt uitgebreid de tijd neemt om samen een superromantische avond te hebben, met alles erop en eraan.

  • DO: Haal de romantiek uit de kast door eerst uitgebreid te dineren en de tijd te nemen voor elkaar. Zorg voor gepaste sfeerverlichting en draai jullie favoriete nummer. Haal slagroom, aardbeien en champagne in huis (of andere dingen die jullie beiden lekker vinden). Wees niet bang om flink uit te pakken, soms is een opstapeling van clichés best leuk!
  • DON’T: Dit is niet het moment om ruzies uit te praten of ergernissen op tafel te gooien. En zorg dat je telefoon uit staat, want een belletje van je moeder is écht een romance killer!

5. ‘Kom hier en broek uit!’-seks

Je laat aan je partner zien dat je nog steeds stapelverliefd bent, en dat je niet van hem af kunt blijven. Een snelle wip is de ideale manier om even te laten merken dat je nog altijd gek bent op elkaar.

  • DO: Kies een comfortabele plek; je hebt géén tijd of zin in voorbereiding. Een tafel of keukenaanrecht blijven voor veel koppels een prima plek voor een quickie. Laat je meeslepen door het moment, door de opwinding die je bij elkaar voelt. Je hebt maar enkele minuutjes nodig!
  • DON’T: Leuk dat jullie gehoor geven aan je zin in elkaar, maar probeer toch je verstand nog een beetje te gebruiken. Blijf het veilig én op veilige plaatsen doen. Want zo’n aanrecht is leuk, maar je billen branden aan een hete kookplaat niet!