Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 5 sms’jes die je beter niet naar je ex kunt sturen

5 sms’jes die je beter niet naar je ex kunt sturen

5 sms’jes die je beter niet naar je ex kunt sturen

 

Afstand nemen na een break-up is en van de moeilijkste dingen. Ever. Soms jeuken je handen en móét je gewoon een sms’je naar hem sturen. Uit gewoonte of omdat je knettergek wordt van de stilte. Flair to the rescue! Deze vijf sms’jes kun je beter nooit naar hem sturen. 

‘Hey, hoe gaat het met je?’

Niet je beste ingeving, dit sms’je. Wat verwacht je dat hij terugstuurt? ‘Het gaat super slecht, ik voel me ellendig, kom terug in m’n armen!’? En wat als hij helemaal niet reageert?Auw. Stuur je ex alleen een sms’je voor noodzakelijke dingen zoals het ophalen van vergeten kleding, of je dvd-box van Sex And The City.

Kleine tip: mannen snappen geen verborgen boodschappen. Als jij met deze vraag eigenlijk wil zeggen dat je non-stop aan hem denkt, zal hij dat niet snappen. Believe us.

‘Gefeliciteerd met je verjaardag, schat!’

Vrienden blijven na de breuk is een romantische gedachte. Maar het is ook makkelijker gezegd dan gedaan. Het leven gaat door en na een tijd verwatert het contact. Berichtjes sturen alsof jullie ineens bff’s zijn is een no-go. Koosnaampjes en flirterige gesprekken horen thuis in een relatie, niet in een break-up.

‘Je bent waardeloos, ik wou dat ik je nooit had leren kennen.’

Soms wordt het je allemaal te veel en kan je een tikje hysterisch zijn. Al dat opgekropte verdriet (en die Cosmopolitans op het terras) leidt tot zo’n sms’je. Hem beledigen zal je gebroken hart niet lijmen. Vertrouw je telefoon tijdens een avondje uit dus toe aan je vriendinnen zodat je geen flaters begaat.

 

‘Heb je mijn sms gekregen?’

OMG, hij stuurt geen berichtje terug! Hij heeft je berichtje sowieso ontvangen en dan vervolgens niet geantwoord. Er zijn niet genoeg scheldwoorden in de wereld om dit gevoel te omschrijven. Bellen of blijven vragen of hij je sms heeft ontvangen, doet je pretty desperate lijken. Stay strong, girl. Ga kickboksen of joggen, zweet het eruit!

 

‘Het spijt me zó, wees alsjeblief niet boos.’

Heb je een grote misstap begaan tijdens je relatie en spijt het je héél erg? Echte emoties toon je niet in een sms’je. Ga aan z’n deur staan, stuur hem een bos bloemen of organiseer een flashmob… (sorry, wij kijken te veel naar romcoms). Zorg in ieder geval dat alle waardevolle gesprekken in real life gebeuren.

 

Nog een extra tip: hoe verleidelijk het ook kan lijken om seks te hebben met je ex, DON’T.

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Isa Naeyaert