Je bent hier: Home > Health > 5 masturbatiefouten die jij nooit meer mag maken

5 masturbatiefouten die jij nooit meer mag maken

Health
5 masturbatiefouten die jij nooit meer mag maken

We kunnen makkelijk afgeven op de fouten die hij maakt in bed, maar ook zelf slagen we er niet altijd in om ons oh-la-la-momentje te bereiken. Frustrerend! Bovendien: is een lekker postje masturberen, waarbij je met niemand anders dan jezelf rekening hoeft te houden, niet het summum van ontspanning?

Daarom! Deze fouten moet je in de toekomst zeker proberen te vermijden

Wachten tot het tijd is om te gaan slapen

Na een lange dag storten jij en je vriend je eindelijk in bed en betrap je jezelf op de gedachte: “oh shit, ik hoop dat ‘ie geen zin heeft.” Geen zorgen, dat is heel normaal. Je hebt het druk en als je uitgeputte koppie eindelijk het kussen raakt wil je maar één ding: slapen – vooruit, of Netflix kijken. Met masturberen is het net zo. Probeer het dus eens ’s morgens, of neem een uitgebreide douche (if you know what I mean ;)) voordat je aan het eten begint.

masturberen4

Je bent te veel een pleaser

Het komt helaas nog te veel voor dat vrouwen hun seksualiteit afstemmen op die van hun partner. Door hem zo veel mogelijk te willen pleasen, schiet je eigen genot er daardoor wel eens bij in. Masturberen is iets van jou alleen – gun het jezelf en neem er de tijd voor.

masturberen3

Afraffelen

Als je te veel bezig bent om zo snel mogelijk je climax te bereiken, is de kans groot dat het juist niet lukt. Probeer jezelf aan te leren om niet te racen naar je orgasme. Neem de tijd. Je kan een kaarsje aansteken, een glaasje wijn inschenken, maar dat hoeft allemaal niet. Wat wel belangrijk is: verken je lichaam en raak jezelf aan op een manier die voor jou goed voelt. Probeer het misschien ook eens voor de spiegel.

copyright: Ink It Up Tattoo via Pinterest

Altijd hetzelfde

Verandering van spijs doet eten, dus misschien is het tijd om je roze vibrator die je al sinds 4 HAVO in je bezit hebt eens te vervangen door een ander exemplaar. Of natuurlijk om juist eens een roze vibrator (vooruit, een ander kleurtje mag ook) aan te schaffen, of zo’n trillend ei, of om het eens met je handen te proberen, of met de douchekop… Mogelijkheden genoeg!

masturberen

 

Je doet je kegeloefeningen niet

Je hebt er vast wel eens van gehoord: de oefeningen om je bekkenbodemspieren te trainen, zeker als je al een bevalling (of twee) achter de rug hebt. Maar deze oefeningen dragen ook bij aan de verhoging van het seksuele genot en hey, daar doen we het voor, toch? Bovendien is het helemaal niet moeilijk, gewoon een paar seconde aanspannen terwijl je bijvoorbeeld iets aan het lezen bent (probeer het gelijk maar even). Of bekijk deze oefeningen.

masturberen2

 

Dit vind je vast ook interessant:

 

Bron: Cosmopolitan

Shoppen is altijd een goed idee