Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 5 dingen die mannen haten aan single vrouwen

5 dingen die mannen haten aan single vrouwen

5 dingen die mannen haten aan single vrouwen

Jij bent single en pretty pleased about it. Je bent nu nog niet meteen op jacht naar een nieuwe relatie, maar geniet lekker van de aandacht die je krijgt en je ongebondenheid. Mocht je toch een nieuwe man willen aantrekken, kijk dan uit voor onderstaande valkuilen. Aan deze dingen van single vrouwen hebben mannen namelijk echt een hekel:

1. Je bent te wispelturig

Mannen willen graag weten waar ze aan toe zijn. Het kan best zijn dat jij mannen nu eens wil behandelen zoals ze ons al jaren behandelen (wazig en vaag blijven, niet antwoorden, niet op komen dagen, ineens weer smsen na weken radiostilte), maar wees je er van bewust dat mannen daar net zo’n hekel aan hebben als wij.

2. Je bent een tikkeltje doorgeslagen in je onafhankelijkheidsdrang

Nu je single bent, is Beyoncé je ultieme rolmodel – dat wil zeggen, al haar-sterke-vrouwen-nummers. Wij zijn de laatste om te tornen aan het gezag van Queen Bey, and yes honey, you’re makin’ money (throw your hands up at me), maar als hij aanbiedt je drankje te betalen hoef je niet direct te ontsteken in een woeste tirade dat hij een brutale seksist is die zeker niet hoeft te denken dat jij niet voor jezelf kunt zorgen cause the shoes on my feet, i bought it enzovoorts. Kalmeer gewoon een beetje.

copyright: giphy

copyright: giphy

3. Je bent te hard-to-get

Dat mannen van jagen houden, geldt als een universele waarheid. Er is dan ook geen enkele vrouwenserie of boek waarin er géén aandacht wordt besteed: laat hem jou achtervolgen, mannen vallen niet op gewillig, sms niet te snel terug en zo kennen we er nog wel veertien. Gevolg: jij neemt standaard je telefoon niet op, stuurt pas een week later een dubbelzinnig te interpreteren emoticon (ah, de aubergine) naar hem terug en gaat voor zijn neus uitgebreid met iemand anders staan flirten (inclusief het uitwisselen van telefoonnummers). Dames, newsflash, als je het overdrijft, haakt hij af.

4. Je behandelt je huisdier als je partner

Je Facebook en Instragram staan vol met foto’s van jouw en je trouwe vriend Fido, je hebt 4 katten en ze slapen allemaal bij je in bed, je telefoon staat vol met filmpjes van je tamme en zeer spraakzame kaketoe. Diep van binnen weet je of jij je hier aangesproken moet voelen. Nobody wants to date a crazy cat lady

copyright: giphy

copyright: giphy

5. Je date alleen maar bad-boys, maar klaagt dat alle mannen vreselijk zijn

Hier maken we ons allemaal schuldig aan. Lang niet alle mannen zijn nare, egoïstische zwijnen die alleen maar met je naar bed willen. Sterker nog, de meerderheid is lief, attent (of doet toch zeker zijn best) en geïnteresseerd. Schrijf ze niet allemaal af aan de hand van één slechte ervaring.

 

Lees ook:

 

Bron: Your Tango