Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 4 x de beste sportoefeningen voor luie meisjes

4 x de beste sportoefeningen voor luie meisjes

4 x de beste sportoefeningen voor luie meisjes

Na een drukke werkdag, de boodschappen, het rondje met de honden en allerlei andere verplichtingen ben je soms inderdaad te ‘lui’ om nog te gaan sporten. Toch is het echt beter om te zorgen dat je in het dagelijkse leven een beetje sport – beter voor je conditie, je gezondheid en je koppie.

Doe daarom deze maand mee met Flair’s Fit & Gezond Challenge én bekijk eens onderstaande oefeningen. Reuze makkelijk in te passen in je dagelijkse schema – misschien doe je er zelfs al een paar zonder het te weten 🙂

1 Lopen

Wandelen is de makkelijkste oefening. Doe zoals de Françaises: neem altijd de trap, stap een tram- of metrohalte eerder uit en wandel naar je bestemming en zoek niet langer naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats voor je auto.

via @street_style_paris on Instagram:

2 Deskercise

Inderdaad: exercise at your desk. Die woordspeling hebben wij ook niet bedacht, maar effectief is sporten aan je bureau zeker. Onderstaande video is slechts een voorbeeldje van hoe je vrij gemakkelijk een beetje sport tijdens kantooruren.

3 Huishouden

Schoonmaken, boodschappen sjouwen, stofzuigen.. Allemaal ‘kleine klusjes’ waarmee gemakkelijk 100 calorieën per uur kan verbranden. Bovendien krijg je er ook nog een lekker schoon huis voor terug. Win-win 😉

giphy

4 Sporten tijdens je lievelingsserie

Elk reclameblok sit-ups, een paar push-ups elke keer als je favo acteur in beeld komt, planken tijdens de begin- en eindtune.. Je kan het zo sportief maken als je zelf wil door deze twee vormen van ontspanningen te combineren.

giphy

 

 

Lees ook: